Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egy hetes szüneteltetésnek van valami értelme szerintetek?
Ilyenkor kiderül, hogy akarok-e a másiktól még valamit!
Barátom akarja ezt,de sztem semmi értelme!
21L
Szüneteltetés nincs! Szakítás van.
Az egy hét pedig nudli. Olyankor még nem vagy magadnál.
Mi fél éve szakítottunk. Semmi(de tényleg semmi) kapcsolat nem volt közöttünk. Most felhívott, hogy szeretne találkozni.
Sejtem, hogy mit akar, de igazából én még most sem tudom, hogy akarnám e vele újra kezdeni. Pedig fél év!!!!!-et voltunk külön. Ja! És annak idején nem én akartam a szakítást, sírva könyörögtem, hogy ne tegye ezt velem.
Ne nevettessétek ki magatokat.
24/N
Egyetértek.A szüneteltetés nem létezik,szakítás van!
Amúgyis felesleges,egyszerűbb ha pár napra lemondja a talikat és kész!Nem ér rá és közbe gondolkozik.Ha lett volna esze,ezt csinálja....
A szünet viszont már azt jelenti,h
döntött!
ennek csak annyi értelme van, h meg akar dugni egy másik csajt bűntudat nélkül (akkor nem voltunk együtt)...
legalábbis ha magamból indulok ki...én egyszer kértem szünetet életemben és ezért...mert le akartam feküdni valaki mással, a párom meg persze átlátott a szítán és ultimátumot adott, szakítunk és mehetek azzal kefélni, akivel csak akarok, vagy együtt maradunk szünet nélkül... őt választottam és nem csaltam meg
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!