Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedülállóként lehet valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállóként lehet valaki boldog? (hosszú távon)

Figyelt kérdés
Miért igen/nem???
2011. okt. 13. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból: nem, hiányozni fog az a plussz.

Egy jó ideje egyedülálló vagyok, ahogy írták kompenzálok ezerrel: saját kézzel csináltam pár új bútort, felújítottam egy régi motort, a második folyamatban, közben munka a munkahelyemen, munka a szüleim vállalkozásában és így tovább. Ha pedig hideg van vagy fáradt vagyok ülök a gyakorikérdések.hu előtt és ilyesféle kérdésekre válaszolok.

2011. okt. 13. 21:14
 12/20 A kérdező kommentje:
ejha.....akkor számíthatok egy pár boldogtalan hónapra,évre.....
2011. okt. 13. 21:14
 13/20 anonim ***** válasza:
*ja, és a végéről lemaradt: mindezektől nem érzem boldognak magamat.
2011. okt. 13. 21:15
 14/20 MolotovPunk ***** válasza:

Vannak olyanok,akiket nem zavar az egyedül lét.

Nekem van egy ismerősöm,annak kajakra nem kell más a haverokon kívül.Évek óta így megy nála.

Belenyugodott szerintem és nem is érdekli egyáltalán már.

Én 2 hónapja vagyok egyedülálló,de néha sajnálom,hogy az vagyok egy ideje,néha nem.

Szóval a lényeg,hogy aki bírja az sokáig tud boldogan párkapcsolat nélkül is jól el lenni,valaki meg nem.

2011. okt. 13. 21:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem. Én se leszek soha boldog.
2011. okt. 14. 08:35
 16/20 anonim ***** válasza:
attól függ milyen karakter, de párkapcsolatban sem mindig boldog az ember
2011. okt. 14. 10:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha úgy élsz egyedül, hogy vágysz társra akkor kell valami elfoglaltság ami elvonja a figyelmed.
2011. okt. 14. 13:59
 18/20 anonim ***** válasza:
A kérdező, illetve a válaszoló is írt ilyet, miből gondolják hogy jó ideig nem lesznek boldogok?
2011. okt. 14. 23:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Én abból, h ronda férfi vagyok, gazdag se valószínű h leszek, tehát örökre egyedülálló maradok.
2011. okt. 15. 08:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Sajnos azt kell hogy monjam hogy a NŐK nagyon erősen benne vannak abban, hogy sok férfi így gondolkodik, vagy vélekedik mint itt a hozzászólok.. Manapság egy hozzám hasonló férfinak, egy kedves, intelligens, jól nevelt, hűséges, odaadó nőt találni aki nem a pénztárcádat, munkahelyedet, társadalmi helyzeted nézi, és nem az imponál neki, ha semmibevevő,irányító, társaság középponja, macsó, önelégült, " rosszfiú" vagy baromi nehéz. Nem beszélve a televízió és média mindenféle agymosásain amiket a nőkön végrehajtottak.. Kérdeném én hová tűntek az igazi nők?? Akire szívesen mondanám azt, hogy igen ő lehet egyszer a gyermekem anyja... jó kérdés

Egy vicces videó, ne vegye senki magára, poén :D

http://www.youtube.com/watch?v=XCV3Ed0BZBI

2011. okt. 15. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!