Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállóként lehet valaki boldog? (hosszú távon)
Tapasztalatból: nem, hiányozni fog az a plussz.
Egy jó ideje egyedülálló vagyok, ahogy írták kompenzálok ezerrel: saját kézzel csináltam pár új bútort, felújítottam egy régi motort, a második folyamatban, közben munka a munkahelyemen, munka a szüleim vállalkozásában és így tovább. Ha pedig hideg van vagy fáradt vagyok ülök a gyakorikérdések.hu előtt és ilyesféle kérdésekre válaszolok.
Vannak olyanok,akiket nem zavar az egyedül lét.
Nekem van egy ismerősöm,annak kajakra nem kell más a haverokon kívül.Évek óta így megy nála.
Belenyugodott szerintem és nem is érdekli egyáltalán már.
Én 2 hónapja vagyok egyedülálló,de néha sajnálom,hogy az vagyok egy ideje,néha nem.
Szóval a lényeg,hogy aki bírja az sokáig tud boldogan párkapcsolat nélkül is jól el lenni,valaki meg nem.
Sajnos azt kell hogy monjam hogy a NŐK nagyon erősen benne vannak abban, hogy sok férfi így gondolkodik, vagy vélekedik mint itt a hozzászólok.. Manapság egy hozzám hasonló férfinak, egy kedves, intelligens, jól nevelt, hűséges, odaadó nőt találni aki nem a pénztárcádat, munkahelyedet, társadalmi helyzeted nézi, és nem az imponál neki, ha semmibevevő,irányító, társaság középponja, macsó, önelégült, " rosszfiú" vagy baromi nehéz. Nem beszélve a televízió és média mindenféle agymosásain amiket a nőkön végrehajtottak.. Kérdeném én hová tűntek az igazi nők?? Akire szívesen mondanám azt, hogy igen ő lehet egyszer a gyermekem anyja... jó kérdés
Egy vicces videó, ne vegye senki magára, poén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!