Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket az erő és a siker vonza? Különben te leszel a "jó a humorod, legyünk barátok" srác?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:19
Nem tudom mi a problémád. Ha gondjaid támadnak a szövegek értelmezésével, arról nem én tehetek. Különösebben még helyesírási hibát sem látok benne. Szóval, ha értelmes választ nem tudsz adni, ne szólj hozzá a kérdésekhez. Köszi!
Erő, siker?
Nem érdekel, hogy erős-e a párom vagy sem, de mondjuk azért ne halljon meg, ha cipekedni kell haza a boltból.
Siker pláne nem érdekel, legyen egy nyugodt, békés állása, amit szeret, de ne sz*rért-h*gyért dolgozzon. (minimálbér, még ha ketten is keressük meg, élni nem lehetne belőle)
A humor meg nagyon is fontos, önfeledt nevetés a másikkal, nincs is ennél jobb dolog.
Mit nevezel sikernek? Ha állandóan előrelép, meg főnöki pozícióban van? Mert nekem főnök (vagy túl fontos személy) nem kellene, túl sok teher nyomná a vállát, túl sok dolga lenne, nem érne rám, romantikázni, szeretgetni.
22/L
"ma 21:09"
úgy vettem észre a többségnek a tiédhez hasonló elvárásai vannak. kivételek vannak, gondolom korosztályfüggő, hogy milyen arányban, de pénzéhes ribikkel nem érdemes foglalkozni.
aztán hogy ki ilyen kivétel...volt egy kolléganőm, aki nagyon tetszett, csinos, okos, szerény, aranyos csaj, utánakérdeztem, hogy van-e barátja: az utolsótól 1 év után ment vissza az exhez. a pontos okot akkor nem tudtam, de én ezen a ponton le is mondtam róla, nem akartam olyan nővel kezdeni, aki ennyire nem tudja eldönteni, mit is akar. nos mint kiderült, ugyan a pattintott sráccal jól megvoltak, szerették egymást, a srácnak jó munkája van, ez nem volt elég. inkább hozzáment az exhez, akibe ugyan nem szerelmes, aki bunkó és elnyomja, aki mellett boldogtalan - viszont gazdag, és neki ez a legfontosabb. kiábrádító volt ezt megtudni. ráadásul ez a szende lány a házasságkötés után is flörtölgetett velem, gondolom megtudta, hogy érdekel...
azóta szerencsére találtam egy normális lányt, úgyhogy a továbbiakban már csak ezért is lesz@rom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!