Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megváltoztatom a külsőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megváltoztatom a külsőmet, a szerelmem kiszerethet belőlem?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a hajam átfestésére , piercingre , ilyesmikre . Félek , hogy elveszítem .

Fiúk , ti elhagynátok ezért a barátnőtöket ? közel egy év együttlét után .

2011. okt. 13. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

Én azon a véleményen vagyok, hogy a jelentős külső változtatásokat az ember ELŐRE beszélje meg a párjával, és közösen döntsenek.

Én pl. ha a párom csak úgy levágatná a haját, őrjöngenék, és bevallom, ki is raknám - mert ezt azért meg kellett volna velem beszélnie. (De egyetért ebben, úgyhogy ilyen baj nem lesz :) )

Hogy milyen tetkói lesznek, azt is együtt beszéljük meg, volt, hogy 1-1 mintát megvétóztam, mert nem akartam, hogy az köszönjön rám a mellkasáról. Mondtam neki, hogy majd ha nem lesz barátnője, olyan hülyeséget varrat magára, amilyet akar, de amíg együtt vagyunk, beleszólok én is :P (És rossz tanácsot még nem adtam)

De a barátod egy év alatt csak megismert annyira, hogy Neked tetszenek ezek a dolgok - nem? Biztos találtok olyan középutat, ami mindkettőtöknek tetszik.

2011. okt. 16. 14:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki úgy nézhet ki, ahogy akar....és igen, hogy ha a barátod csak a külsődért szeretett, akkor ennyit is ért. Ez így van.

Kidobni azért mert levágatná a haját....ez kicsit kemény.

Nekem fura lenne, ha mondjuk kopasz lenne hirtelen, megmondanám a véleményem, hogy nekem személy szerint nem tetszik, de az ő döntése, és attól még imádnám, mert ugyanolyan maradna, mint amilyennek megszerettem.

Persze, hogy ha b*zisan kezdene öltözködni....azért azt is kíméletlenül megmondanám neki, hogy ezt talán nem kéne, de kidobni? Az egy paraszt dolog lenne...mégis csak az ő teste, ha neki ez tetszik hát nézzen ki úgy. De véleményezni azt szabad:)

2011. okt. 16. 18:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Oké, lehet, hogy durva példának tűnik - de annyira nem is, miért, én se tetszenék neki, ha a derékig érő hajam helyett holnap kopaszon vagy rövid hajjal nyitnék neki ajtót :P Vagy 60 kiló helyett 150 kilósan. stb. stb. Vagy valami ormótlan ruhában.

Ha megszerettem valahogy, abban az ember stílusa is benne van - nem mindig lehet egyértelműen szétválasztani a külsőt és a személyiséget.

2011. okt. 16. 19:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe az a durva, hogy...az én barátom még 100 kilósan is szeretne.:P

Max. segítene lefogyni és kész...

Lehet, hogy álom pasit fogtam ki, de tényleg ez van.

És nem mert ezt mondta...hanem mert így érzek. Hogy még így sem hagyna el...

Szóval az azért a nem semmi...^^

És annyira hülye nem vagyok, hogy kopasz legyek, de akkor meg venne parókát......xD

2011. okt. 21. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!