Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszerethet belőlem azért a barátom mert megváltoztatom a hajszinem?
:) a belső tulajdonságok miatt szeretünk valakit és ha szeretjük akkor akármilyenre is festheti a haját,szeretjük.
pl. az én barátom a hosszú hajat szereti és nemrég levágattam vállig érőre.és így is szeret.
Már bocsánat, de ha ezért kiszeretne belőled, akkor elég primitív lenne. Aki igazán szeret, az mkindenhogyan szeretni fog....
18/F
Ha emiatt kiszeret belőled, akkor van egy rossz hírem: Sosem szeretett.
Igen csúnya lenne, ha emiatt kidobna. Ha szeret elfogad így is úgy is. Az én páromnak pl tetszett mikor átfestettem más színűre a hajam, és szerinte, betegen is a legszebb vagyok. Egy normális ember így gondolkodik! :)
Ha emiatt szakít, akkor inkább örülj neki, és keress mást! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ha normális akkor nem, de beszéld meg vele
(az én barátom pl. UTÁLJA a szőkéket, én ezért nem is fogom befesteni szőkére a hajam amíg vele vagyok (bár nem mintha vágynék rá)) persze elfogadna úgyis, de zavarná
nem hiszem.
ha emiatt kiszeret belőled akkor nem is volt szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!