Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit tettem fel se fogom. Gyenge voltam és hülye. Vélemény?
Tegnap vártam barátnőmet, később jött mint kellett volna, én felkaptam a vizet azt hittem hülyére vett, haza mentem. Utána jöttek a busszal vissza a sulival a gyakorlatról. Ő is keresett engem. Elérni nem tudtam mobilon, ugyanis azt jelezte ki a mobil, hogy mindig foglalt... Utána haza jött, azt hittem mással találkozott, és direkt kinyomkodta a mobilját vagy átirányította... nagyon veszekedtünk, sírt, ordiított velem, hogy nem igaz, mert nagyon szeret, én meg ki akartam dobni ruháját összepakoltam, és ott állt az ajtónál a konyhában és mikor elmentem mellette neki löktek a falnak de nem erősen csak a karommal megtaszítottam kicsit. Mikor ki akartam rakni rám ugrott és nem engedett el, hogy szeret és nem megy. Jó... békülés volt sírt nagyon, én meg a szemébe se merek nézni azóta, mert nem bíztam benne, de még így is szeret ahogy eddig, mellesleg elhordtam minden ribancnak... igaz járásunk alatt 1x megcsalt, leszopta a volt barátját a kapcsolatunk elején, de azóta nem történt ilyen.
Amit tettem az súlyos dolog és jóvá kéne nekem tenni?
Annó, mikor megcsalt a volt barátjával, azt elfogadtad, annak tudatában folytattad vele a kapcsolatot. Akkor megbocsátottál, tovább léptél vele.
Magadban kell feldolgoznod, ha nem tudod helyretenni magadban és bízni benne, hagyd el.
Mellesleg ha egy komoly kapcsolat eljut a megcsalásig, annak oka van (itt nem a kapcsolatok elejére gondolok), az ok magában a kapcsolatban keresendő. A másikat megakadályozni nem lehet ebben, de ha gyanúsítgatod, nem lesz egy nyugodt, külön töltött percetek sem, kiidegeled magadat és a másikat is.
Az a legnagyobb baj, hogy az emberek feltételezésekre reagálnak, a saját fejükben levő kép alapján, hirtelen indulatból cselekszenek (mint te is tegnap), készpénznek vesznek dolgokat. Mindenkit a saját korábbi, vagy a mástól hallott tapasztalatok befolyásolnak, ítélkeznek, megbélyegzik a másikat (lásd: "kutyából nem lesz szalonna"). De ebben elveszik a lényeg: a barátnőd maga. Ha szereted és bízol benne, felejtsétek el a tegnapit. Ha nem volt igazad, kérj tőle bocsánatot.
Fiatalon sok hülyeséget megcsinál az ember (pl. sírva könyörög a pasijának), majd kinövitek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!