Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiúk, akiknek nagyon ritkán jön össze csajjal a dolog! Mit gondoltok, mi lehet veletek a gond miért nem jössz be nekik?
"Ha képtelenek vagytok partnert keresni, akkor az életben mi lesz majd a nagyobb kihívásokkal? b@sszátok meg :D "
Te azért irsz ide, hogy szerepelj, te h*lye p*cs.Van akinek minden megy az életben csajozáson kivül.Menj ugorj a Dunába te par*szt, ne mind tedd az eszed itt, pláne ha nem a kérdésre válaszolsz.
ma 00:44!
Jól van, értem én:) Könnyű erről így elméletben beszélni, de gyakorlatba..., mikor ott a helyzet stb. Nem baj, erőt veszek majd magamon:D 22F
Szokásos akadályok: beszédkészség hiánya, nem szeretek emberek között lenni, életcélom van (vagy inkább volt), de esélyem nincs megvalósítani vagy bármit elérni az életben, stb
22F
Legfőbb baj, hogy nem vagyok helyes. Nem vagyok az a be nem áll a szája típus sem, ráadásul vékony is vagyok. Kezdeményezni nem szoktam, lányok meg ritkán tesznek egyértelmű lépéseket ez ügyben. Másik fő gond, hogy ritka, ha valakinek tetszik a személyisége vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam ezt meg. :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!