Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortent egyik naprol a masikra? A tobbi lent
Figyelt kérdés
1 eve vagyok egyutt a parommal es en ugy ereztem hogy nagyon boldok vagyunk egytt...semmi veszekedes...csak a normalis enyhe feltekenysegek csupan szeretet miatt.Egyik naprol a masikra kozolte velem hogy o szakitani akar mert neki kell egy kis ter hogy egyedul legyen es egyedul menyen bulizni mert hogy nem tudja mit erez hogy szerelem vagy megszokas:(...vegul megbeszeltuk hogy szunet...Kerlek mondjatok valamit miert van ez ?Fiuk ti ilyenkor mit akartok?Alitja hogy szeret...:(2011. okt. 12. 15:08
1/4 anonim válasza:
Szerintem menj el Te is bulizni és csajozni...
2/4 anonim válasza:
"csak a normalis enyhe feltekenysegek csupan szeretet miatt"
Ami nekem erről beugrott:
"Ki volt az a lány?! Kivel beszélgettél? Kivel találkoztál? Miért nem értél rá velem lenni?! Őt honnan ismered és miért lóg veled?! Hazudsz és megcsalsz, tudom! Mást akarsz, nem is engem!"
Szóval ez önmagáért beszél, ha nem így történt, akkor simán rád unt, csak nem vetted észre.
Egyik se valami szívderítő, de a szünetek után nem igazán vannak életképes kapcsolatok...
20L
3/4 anonim válasza:
Lehet bejött a képbe egy másik csaj. Szerintem viszont olyan hogy "szünet" nem létezik vagy együtt vagytok vagy nem és szerintem ő is így gondolja! Szóval ha kimondtátok hogy szünet szerinte nem megcsalás ha másik lánnyal kavar! 20/f
4/4 A kérdező kommentje:
nem ilyen feltekenysegekre gondoltam...nincs masik csaj a kepben nem kavar senkivel csak egyszeruen nem tudja eldonteni hogy szerelem vagy megszokas ...lehet amiatt is mert sokan befolyasoltak hogy nem szerelmes talan...de en nagyon szeretnem ha ez ido alatt rajonne hogy csak egy kis kikapcsolodasra vagyott...igazabol azt is mondta hogy megijedt ettol az 1 evtol ez az elso komoly kapcsolata elso szerelem
2011. okt. 12. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!