Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kapcsolatok hány százaléka létezik csak azért mert nincs jobb és fél az ember kilépni mert nem talál jobbat?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 10:59
1 2
 11/17 Walk With Me ***** válasza:
100%

Szerintem több az önbizalomhiányos fiatal, aki emiatt van a "párjával", mint a hasonló 50es korosztály. Utóbbiak idejében még máshogy választottak párt az emberek, létezett udvarlás stb és ráadásul nem nevelte beléjük a TV, hogy kigyúrt, BMW-s, aranyláncos alfahímnek/szőke nagyseggű-nagymellű ribinek kell lenniük, hogy lehessen párjuk.

Amúgy szerintem is ~60%.

2011. okt. 12. 14:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Sokkal több a kapcsolatfüggő mint hinnénk, akik egyfajta hendikepként élik meg ha nincs partnerük. Így aztán túlzott kompromisszumokra is hajlandóak.

34 ffi

2011. okt. 12. 14:16
 13/17 anonim ***** válasza:
80% kb.....(a friss kapcsolatok kb 15% ot tesznek ki a többi meg a ritka véletlennek, sorsnak köszönhető)
2011. okt. 12. 14:41
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát szerintem 95% körül.
2011. okt. 12. 14:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ez a kérdés, mert én pl szeretem a barátnőmet, és boldog is vagyok vele, DE vannak olyan mélypontok, amikor valóban az motivál, hogy nem láttam még rajta kívül olyan csajt, akivel jobban ki tudnék jönni, keresni meg főleg nem akarom. Nem ezért vagyunk együtt, de e nélkül lehet, hogy már nem lennénk. Ergo a kapcsolat nem CSAK ezért működik, de bizony benne van.

Egyébiránt az élet nem fekete-fehér, nem lehet eldönteni, hogy boldogok VAGY CSAK kompromisszumkészek. Kompromisszum nélkül nem létezik jó kapcsolat, ergo a boldogság kulcsa is ez. Sok év után már nem lehet rajongó szerelmet táplálni valaki iránt, triviális, hogy lesznek dolgok, amik baromira irritálnak a másikban.

2011. okt. 12. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sok, pedig simán kiléphetnének, ha akarnának. Az viszont biztos, hogy a házasságok döntő többsége ilyen.
2011. okt. 12. 19:11
 17/17 anonim ***** válasza:

95%, ha a nagyon boldog kapcsolat lenne az etalon. ha a viszonylag jo is elég, akkor 70%.

a fennmarado százalékokat a friss és nem együttélős kapcsolatok teszik ki

2016. jan. 17. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!