Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legaranyosabb név ahogy szólíthatnám a párom (fiút)?
Figyelt kérdés
Nem olyanokra gondoltam,hogy Édesem,Kedvesem...ezek túl általánosak sztem
Csak normális válaszokat várok!
Előre is köszi:)
2011. okt. 12. 09:55
11/21 anonim válasza:
Aranybagolyköpetlepke Rókafarokaszparáguszrágó Gyémántnyunyóbogyóka. Biztos tetszeni fog neki :)
12/21 anonim válasza:
Ágyban lehet, de ott meg már mindegy :D
13/21 anonim válasza:
Mi mindketten egymást Mucinak hívjuk! És a párom barátok előtt is szokott így nevezni.
14/21 anonim válasza:
Én sose értettem, hogy miért kell az emberekre ilyen hülye, idétlen, degenerált beceneveket aggatni, amikor mindenkinek van rendes neve? Ettől még nem fog jobban szeretni.
Az pedig elég nevetséges, hogy itt akarsz becenevet keresni a barátodnak. Ha most a válaszolók 90%-a azt írná, hogy tróger, akkor azt adnád neki?
Ha már ebben sem tudsz önállóan dönteni, akkor vajon mi lesz a következő kérdésed?
16/21 anonim válasza:
miért kell ez?
én is utálom
21/F
17/21 anonim válasza:
21:57-esnek nagyon igaza van.
És ahogy már többen is írták, a pasik általában nem is szeretik ezeket. Én például lány létemre is falramászok az ilyenektől...
23L
18/21 anonim válasza:
A párom nekem nyuszi, én pedig cica vagyok neki. Mást nem nagyon szoktam neki mondani... Néha kicsim. A nyuszit ha olyan körökben vagyunk, akkor is kimondom. Ő is szokott cicának hívni mindenki előtt. És? Ettől nem dől össze a világ. 22L és 28F
20/21 anonim válasza:
A legtöbb férfi/pasi utálja ha becézgetik.De ha a párod hajlik a humorra vagy igen laza típus elképzelhető ,hogy talán a kedvedért kibírja..Persze nem kell neki olyasmiket mondani ami csak egy hercegnő szájából hangzana el.Példákat inkább nem írok az ő érdekében.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!