Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a Párommal, hogy szerezzem vissza?
en ugyanebben a szituban vagyok 3 honapja (tobb,mint 2 eves kapcs.),ugyanigy szakitott, az elso honapban hallani sem akart a kibekulesrol (nincs jovonk, nem mukodik stb), hanyagoltam, elutaztam 2hetre stb (higgadni). a masodik honapban o jott oda h beszeljuk meg, halovany kezdemenyezes a bekulesre, most mar oda jutottunk hogy kimondta hogy szerelmes belem stb. tul buszke odajonni elmondani, pedig gyakran osszefutunk... inkabb sms, chat. mi sajna sokat veszekszunk a szakitas ota, ezt a sertettseget kene levetkozni....
kiszeretni ne fog, sokszor az a helyzet,hogy mire egy ferfi atgondolja es bekulne, mar a no nem akar! mert keso. ne tamadd le egybol, de jelezd,hogy nyitott vagy fele, ne jatszd az elerhetetlent, taktikazni is modjaval nehogy azt higyje h mar nem erdekled. ha ugy hozza a szitu, mondd el neki,mit erzel, lehet hogy negativan reagal, nalunk igy volt,de persze minden szot megjegyzett, ragodott rajta, es mar o kezdemenyez vagy megnyilik stb. drukkolok nektek! 28N
Hány évesek vagytok??? Mennyi ideje voltatok együtt???
Nem értem, miért nem beszéltétek meg??? Miért kellett rögtön szakítani??? Szurkolok neked, hogy jó döntést hozz, akárhogy is döntesz!!!
18-18 évesek vagyunk.Ő ilyen érzékeny.meg már próbáltuk megbeszélni a dolgokat.De most menne;)mmint a kapcsolat.
Csak így olyan rossz hogy látom őt heti 2x... átkérhetném magam máskorra, de vele szeretnék maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!