Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sehogy sem jön össze új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sehogy sem jön össze új kapcsolat, így abba a kísértésbe esek, hogy visszatérek a régihez. Ő szeretné. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Exemmel 3 éve szakítottunk, 2 év járás meg jegyesség után. Igazából nem szeretem, szerelemmel, már amig jártunk, éreztem valami nem jó. Nem is olyan jó, amikor ő megérint, meg hasonlók :(. Egyszerűen barátként tekintek rá, ő viszont szeret engem, tudom, mert mondta. Nagyon jó ember emígy. Ha vele lennék, mindent megkapnék, szerelmet is. Csak azt hiszem mégsem lennék teljesen boldog. Mit gondoltok az esetemről? Mi a helyes?
2011. okt. 11. 20:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De egyébként meg... a szerelem elműlik, ha valaki utálja ezt a szövegetm akkor is. És mással is el fog múlni, csak éppen azzal a mással -eaetleg a szerelem elmúlásával már semmi nem marad, ezzel a pároddal/volt pároddal pedig jó életed lehetne... értem a dilemmát.
2011. okt. 11. 21:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ő nem igazán érezné jól magát ha tudná h nem igazán vagy oda érte, és h csak pótléknak használod. Megérezné, az millió % !

És ha jön egy igazi neked, akkor lekoccoltatod őt jutalmul,vagy hagyod futni a boldogságod?

Neked csak azért kéne, mert ő nem olyan rossz? Mi esélye volt h őt megtaláltad mint jót? Nyilván sok, vagy állatira szerencsés vagy. Ez utóbbit viszont kizárnám, mivel mindenki ismer jó embereket, vagyis könnyen találsz még jó férfit, főleg h csak 23 vagy!!!

27F

2011. okt. 12. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!