Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóba állnátok még valaha a (z) (ex) pasitokkal, ha az lekurv@zott és elég terjedelmesen kifejtette mekkora rib@ncnak tart?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 17:15
11/17 anonim válasza:
Ha belátnám hogy hibáztam, akkor sem mondhat ilyent. Vagy ha ő hibázik akkor én mondjam el mindenféle hímkurv@nak?
Tahó a pasi, és kész.
Az a gyanúm, hogy a kérdező a pasi, akit otthagyott a barátnője. Jól tette.
12/17 nielindi válasza:
ha hazudozott a srácnak a csaj, összejárt pasikkal a hátamögött, magyarul jol átb@szta, alázta, akkor nagyon is megérdemli, h lekur-vázzák!!!!
13/17 anonim válasza:
Ha nem szakít és néz levegőnek, mint egy úriember, nincs mit tisztelnem rajta, ezért a véleménye sem okoz bűntudatot.
15/17 anonim válasza:
Nos én alaból nem vagyok ilyen ha lenne valakim hűséges lennék ez a minimum ha ennek ellenére mikor valami más összejön és ezt csinálja szakításkor akkor természetesen nem állnék vele többé szóba.
16/17 anonim válasza:
Egyébként tahó pasi a lány meg ribi megérdemlik egymást zsák a foltja!
17/17 anonim válasza:
Remélem kibékültök....és most Ő b@szik félre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!