Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szigorúan fogjátok a párotokat?
Hát attól függ, hogy mire gondolsz.
Én úgy érzem, hogy elég magasak az elvárásai, de emellett nekem is.
Nekem például biztosan nem tetszene, ha neki női "barátjai" lennének, akikkel sms-ezne, meg bulizni járna. Így nekem sincsenek férfi barátaim, és igazán bulizni sem szoktam eljárni, inkább csak a barátnőimmel beülünk valahova beszélgetni és inni egy üdítőt.
Igaz, mi már idősebbek vagyunk L/22 - F/30
Én nem fogom szigorúan, lehetnek fiú barátai is, nekem is több lány barátom van, mint fiú. és néha eljárunk külön haverokkal is bulizni...
Bízunk egymásban, ennyi. 20/F
Nem fogom szigoruan a parom, igaz nelkulem nem megy sehova bulizni, igaz en sem! Mi ugy elunk mint egy igazi hazaspar :D
Igaz meg csak tervbe van de mi elso perctol igy vagyunk es jol mukodik!
szerintem semmi értelme szigorúan fogni. nem tudom elképzelni, hogy azt mondjam neki, hogy valahová nem mehet el nélkülem. ha el akar menni, akkor miért tartsam vissza, ha nem akar akkor pedig úgy sem fog. én sem örülnék neki, ha azt mondaná, hogy nélküle aztán sehová.
20/L
én szerintem muszáj megadni az embernek azt a szabadságot, amit igényel. persze h nem örülök neki, ha lányokkal kettesben találkozik, vagy smseznek, de megtiltani nem fogom neki, mert azzal csak az ellenkezőjét érem el. a barátait meg pláne nem én válogatom meg, ez az ő dolga. ha akar, úgyis talál rá alkalmat, hogy azzal legyen, akivel akar, még akkor is ha minden lépését követem. az, meg ha folyton ellenőrizgetem, nagyon valószínű, hogy hamar találna egy olyan lányt, aki sokkal megértőbb, nagyobb szabadságot ad neki. vagy nem is kell olyan lány, az ember nincs összenőve a párjával, kell neki bizonyos függetlenség, és ha ezt nem kapja meg, akkor előbb utóbb lelép.
a párkapcsolat elvileg arról szól, hogy két független, szabad akaratú és gondolkodású ember összekerül, mert ez nekik jó és mert a másikkal érzik magukat teljesnek, de nem azt jelenti, hogy önállóan nem mehetnek sehová és állandó hisztit kell hallgatniuk, ha szóbaállnak a másik nemmel. csak a gyerekeket szokták eltiltani dolgoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!