Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért szeretnék már most családot?
Úgy értem, hogy még csak 3honapja vagyok a barátommal,nem tervezünk semmi cslaádot meg ilyneekt(legalábbis nem volt még szo rola) de nekem egyre többször jut eszembe, hogy nem bánnám ha terhes lennék..ha lenne már férjecském,közös ház,miegymás.Szedek gyógyszert,de úgy érzem, hogy mellette is teherbe eshetnék ha akarnék(van olyan).nem félek ettől,hanem inkább nem értem magam,mért gondolok most hirtelen ilyneekre!nem csak a barátom miatt (nem mondanám,h kimondottan apatipus,és nagyon fiatal is)de úgy érzem,h le akarok "nyugodni" ,férj,gyerekek stb.mgé csak 22 éves vagyok amugy.Gondolom nem tanácsos ezt megemliteni a barátomnak,akivel még szo sem volt ilyenről:))
Veletek is van, volt ilyen ebben a korban?
Szia! Ez szerintem beállítottság kérdése. Nem mindenki szórakozgatós típus. Én pl. soha nem voltam az; tinikoromban is olyanokról álmodoztam, amiről most Te. Igaz, még 21 se vagyok egészen, a párom is annyi, de ő is sokszor emlegeti, hogy milyen jó lenne saját ház, gyerekek (imádja a kisgyerekeket, már el is nevezte a leendő gyerkőcöket :D). De még nem olyanok a körülmények, meg aztán senki nem lát a jövőbe, hogy hogyan alakul az élet, a kapcsolat...
Egyszerűen érettebben gondolkozol, mint az átlag. Nincs is ezzel semmi baj, csak meg kell hozzá találni a megfelelő partnert. Sok sikert a megvalósításhoz! :)
2válaszoló hány éves vagy? dejo neked, hogy már most találtál ilyen párt:) volt egy barátom akivel 1,5 évig jártunk és azrt szakitottam,mert ö akarta ezeket mint én most:) mostmár átérzem ami akart.nem szeretnék idős anyuka lenni,és annyi baba van a könryezetemben,lehetetlen nem arra gondolni:))
voltak igazán bulizos korszakaim,meg pasim is volt böven,tapasztalatok,miegymás,mire várjak még???:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!