Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért szeretnék már most családot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért szeretnék már most családot?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy még csak 3honapja vagyok a barátommal,nem tervezünk semmi cslaádot meg ilyneekt(legalábbis nem volt még szo rola) de nekem egyre többször jut eszembe, hogy nem bánnám ha terhes lennék..ha lenne már férjecském,közös ház,miegymás.Szedek gyógyszert,de úgy érzem, hogy mellette is teherbe eshetnék ha akarnék(van olyan).nem félek ettől,hanem inkább nem értem magam,mért gondolok most hirtelen ilyneekre!nem csak a barátom miatt (nem mondanám,h kimondottan apatipus,és nagyon fiatal is)de úgy érzem,h le akarok "nyugodni" ,férj,gyerekek stb.mgé csak 22 éves vagyok amugy.Gondolom nem tanácsos ezt megemliteni a barátomnak,akivel még szo sem volt ilyenről:))

Veletek is van, volt ilyen ebben a korban?

2009. ápr. 30. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen normális szerintem. aki kiélte már magát, természetes, hogy ezt szeretné. de a barátodnál várj még ezzel, 3 hónap után nagyon korai. lerohannád vele és nem biztos, hogy ő is szeretné. majd ha ő is mondja neked, akkor jöhetnek a dolgok :)
2009. ápr. 30. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ez szerintem beállítottság kérdése. Nem mindenki szórakozgatós típus. Én pl. soha nem voltam az; tinikoromban is olyanokról álmodoztam, amiről most Te. Igaz, még 21 se vagyok egészen, a párom is annyi, de ő is sokszor emlegeti, hogy milyen jó lenne saját ház, gyerekek (imádja a kisgyerekeket, már el is nevezte a leendő gyerkőcöket :D). De még nem olyanok a körülmények, meg aztán senki nem lát a jövőbe, hogy hogyan alakul az élet, a kapcsolat...

Egyszerűen érettebben gondolkozol, mint az átlag. Nincs is ezzel semmi baj, csak meg kell hozzá találni a megfelelő partnert. Sok sikert a megvalósításhoz! :)

2009. ápr. 30. 12:28
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi:) igazad van,én se gondolnám, h le kéne rohannom öt ezekkel a gondolatokkal,amikor nem is volt még komoly kapcsolata (csak pár honaposak).csak egyre erösebb bennem ez az érzés,és nem tudom mi lesz,mikor lesz vmi már!!
2009. ápr. 30. 12:30
 4/9 A kérdező kommentje:

2válaszoló hány éves vagy? dejo neked, hogy már most találtál ilyen párt:) volt egy barátom akivel 1,5 évig jártunk és azrt szakitottam,mert ö akarta ezeket mint én most:) mostmár átérzem ami akart.nem szeretnék idős anyuka lenni,és annyi baba van a könryezetemben,lehetetlen nem arra gondolni:))

voltak igazán bulizos korszakaim,meg pasim is volt böven,tapasztalatok,miegymás,mire várjak még???:DDD

2009. ápr. 30. 12:33
 5/9 anonim ***** válasza:
attól függ, milyen vagy. Én is 22 vagyok, és én is pont ilyenekre gondolok. bár a gyerekkel még várnék, de az esküvőben, közös házban lehet benne lennék. Csak sajnos még nem olyanok a körülményeink. Egyébként lehet ő is benne lenne. Meg én fiatalon szeretnék gyereket, olyan 25 éves korom körül. De addíg még van időm. :)
2009. ápr. 30. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
22 éves kor után normális, 3 hónapi együttlét után még felesleges.
2009. ápr. 30. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
én 30 vagyok most.nincs családom még és nem is bántam meg,hogy az exekkel a nagy szerelemből nem lett baba vagy esküvő.a rózsaszin köd elmulik és marad a párod a gyerekkel.és lehet hogymár nem fogod olyan jonak látni!én nagyon szerettem volna családot ennyi idősen az exemtől.ma már tudom bántam volna,pedig 4éves kapcsi volt.ne siesd el az életed,mert te is és a gyerek is bánhatná.hidd el tapasztalatból tudom
2009. ápr. 30. 16:04
 8/9 A kérdező kommentje:
írtam,hogy nem azért vágyok ennyire,mert olyan a barátom.töle függetlenül is akarnék már gyereket meg minden.egyszerüne csak erősődnek bennem ezek az érézsek az évek során
2009. ápr. 30. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
ennek örülök,hogy nem vagy olyan felfogással,mint egyes PÉNZES emberek akik már 30-40közt vannak és nekik véletlen se kellene gyerek!Ismétlem PÉNZES emberek akik nem anyagi okokbol nem akarnak gyereket.biztos jo anya leszel,de egyelőre szórakozz ráérsz még a csöppségre pár év mulva is.
2009. ápr. 30. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!