Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek is volt már olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már olyan, hogy sétáltatok az utcán, és a pasitoknak majdnem kitekeredett a nyaka, annyira bámult egy másik lányt, pl. az utca túloldalán?

Figyelt kérdés

Velem már kétszer is előfordult ez, és mindkétszer engem baszott le, hogy én miket feltételezek róla...

Amikor kb. majdnem kitört a nyaka annyira nézte...

Most nem arról van szó, nézzen meg csajokat, ez normális, meg nincs benne semmi, csak b*szki, nem lehetne ezt egy kicsit diszkrétebben?....Mert ez valami iszonyat gáz volt, hogy majdnem lecsavarodott a feje...Jó, hogy nem csorgatta hozzá a nyálát is, és nem futott oda megszagolgatni a hátsóját....

Taplóság határtalan....

2011. okt. 10. 23:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Har seerintem is bunkosag es elhiszem hogy rosszul esik,szerintem hagyd a fenebe es keress olyat aki nem bamul mast,legalabbis nem ugy hogy neked fajdalmat okozzon!
2011. okt. 12. 16:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
utolso vagyok"hat szerintem"BOCSI ELIRTAM
2011. okt. 12. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!