Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a barátnőm érdekébe?
Orrba vágnád a legjobb barátnődet?
- Hogy Te milyen utálatos érdek barát lehetsz! Hányok az ilyen emberektől!
szerintem a pasit vágná orrba................
amúgy sajnos nem tehetsz semmit. jár ismerkedni amúgy? hasonló helyzetben vagyok (mmint nekem is van ilyen barátnőm)
Én is ugyanezt kapom, csak a lányoktól.
Amúgy írj nekem, én szívesen ismerkedem akárkivel, legfeljebb jobb kedve lesz a hülyeségeimtől, ha nem járunk.
:D
Segíts neki. Menjetek együtt vásárolni, sportolni, küld el fodrászhoz és kozmetikushoz, járjatok együtt bulizni.
Kicsit mind külsőre, mind lelkileg szedjétek őt rendbe, állítsd helyre az önbizalmát. Nem a külső változáson van a fő hangsúly, hanem azon, hogy elhiggye, hogy jó nő, figyelemre érdemes. Viszont ezt külső változtatásokkal el lehet hitetni az emberekkel.
Szerelmi ügyekben mindig van egy rizikó faktor, de mindenki csalódhat. Ez nem a barátnődet írja le, csak annak a ténye, hogy senki nem tud olyan bombajó nő lenni hogy minden egyes embernek tetszen.
A kevésbé csinos lányoknak is akadnak fiúk és a nem túl jóképű srácoknak is vannak barátnőjük. Szerencse kérdése, meg önbizalom.
Szerintem én sem vagyok szép, de a párom gyönyörűnek lát.
Ő azt mondja magáról hogy nem egy matyóhímzés, én csak a szép szemét, száját, a simogató puha kezét, a bársonyos bőrét veszem észre. Ez a szerelem. :)
30/N
Szerintem, aki ennyit foglalkozik a más dolgával, az a saját problémáiról akarja elterelni a figyelmet.
Nem tetszik senkinek? ÉS akkor mi van? Az ide író srácoknak folyton azt írogatjátok, hogy akkor törődjenek bele, vagy keressenek egy csúnya lányt.
A barátnőd is tegye ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!