Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő kell ahhoz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell ahhoz hogy rendesen kiismerje az ember a párját? Mennyi idő kell min. elteljen hogy lefeküdjön vele?

Figyelt kérdés
lehet hogy kicsit rosszul kérdeztem, tudom hogy meg kell jól ismerni egymást, egymás testét de kb. mennyi idő??? 4hónap, 6 hónap???? többb?
2008. márc. 14. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Középiskolásan állandó téma volt, hogy mennyit fogunk járni, ha majd lesz barátunk. 1 év, fél év, 4 hónap, 1 hónap...aztán már csak jöjjön valaki.

NIncs ilyen,hogy mennyi időnek kell eltelnie. Ahogy érzed, hogy már megbizol a partneredben. (Akár 1 nap. :D)

Bár én azt mondom, hogy nekem jobb volt, amikor először megtörtént és utána ismerkedtünk, úgy könnyebb volt. Nem aggódtam azon, hogy nem felelek-e meg neki. De valakivel 1 évnyi ismeretség után sem lettem volna képes megtenni.

Ha azon aggódsz, hogy mi illik.. manapság bár nem kell várni..

2008. márc. 14. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem helyzettol meg a parodtol, meg kortol (de mar ettol nem igazan). Nekem voltak olyan kapcsolataim ahol nem azt mondom h az elso nap de eleg rovid idei ismerettseg utan megtortent, nalam ezek nem lettek tartos kapcsolatok. vhogy jobban erdekeltek a sexulais resze a dolognak mint az h ki is vagyok valojaban. volt olyan kapcsolatom ahol ez hosszabb ideig tartott mert a fiu nem akarta h ugy erezzem h en erre kellek neki. Na itt nem mondom h nem futott vegig az agyamban h most de jo lenne, mert akkor hazudnek de nagyon becsultem ahogy kozelitett es megtortent a dolog. szerintem embere valogatja. nem mindenki egyforma.
2008. márc. 15. 02:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Változó.Én a férjemel az első randin az ágyban kötöttem ki.Amúgy az első aktuskor úgy szexeltünk együtt,mintha gyakorlott páros lennénk,és kimondatlanul is tudtuk a másik mire vágyik.Annyira egy hullámhosszon voltunk,hogy az leírhatatlan...mondjuk ezért is lett a férjem:)

De volt olyan pasi is,akivel hónapok teltek el az első aktusig,és hiába ismertem a lelkének minden rezdülését,de a teste távol maradt.

Az idő,az attól függ,hogy mennyire vagy tapasztalt,mennyire vagy jó emberismerő,illetve a másik mennyire nyilt,és mennyire vagytok egy hullámhosszon.Így van akit soha nem fogsz igazán ismerni és mindig lutri marad,van olyan is,akit pillanatok alatt,minden rezdülését.

2008. márc. 15. 06:41
 4/6 anonim ***** válasza:
hidd el lesznek olyanok akikhez egy élet is kevés hogy kiismerd mert nem adnak ki magukból semmit, pl én! aztán valakik meg szeretik elbizalmaskodni a dolgokat, mert a csajok azt szeretik, de bennük is vannak jócskán meglepetések, azt meg hogy osztod be az idődet, te magad döntöd el épp ahogy jön magától!
2008. márc. 15. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egyén függő!Mi 3-4 hétig randizgattunk a párommal és csak utána feküdtünk le egymással és ennek már több mint 4 éve!

Szerintem fiatalabb korban több idő kell megismerni a másikat!

2008. márc. 15. 09:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezváltozó,a másiktól is függ,nekem volt akivel 1 hónap után, de volt akivel a 3. alkalomkor,mert annyira passzolt minden.

ha nem ez az első kapcsolatod, felesleges hónapokat húzni,annak nincs értelme, ha első,akkor meg ahogy érzitek,csak ne siessétek el.

2008. márc. 15. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!