Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a lánynak?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem nagyon bejön,és én is ő neki!csak azt nem tudom hogyha odamennék hozzá mit mondjak neki!tudom hogy nekem kell lépjek mert én vagyok a fiu,csak azt nemtudom hogy mit mondjak neki!2011. okt. 10. 18:50
2/7 anonim válasza:
Mond neki hogy sokat gondolsz rá mostanában. Mond hogy örülsz hogy újra látod.
3/7 anonim válasza:
Attól függ...hol szokod látni? Suli, melóhely, vagy ilyesmi? Amúgy ha te is tuti bejössz neki, akkor nem tudom mit parázol, gyakorlatilag mindegy, h mit mondasz...perszeha nem valami vállalhatatlan ultragáz ökörséget. csak alakuljon már ki valami. Ő is erre vár :)
4/7 A kérdező kommentje:
suliban!:)
2011. okt. 10. 20:27
5/7 anonim válasza:
Ha biztos vagy abban hogy bejössz neki, akkor egyszerűen menj oda és valld be neki hogy ő sokat jelent számodra, jól érzed magad ha vele vagy stb.
Biztos okos vagy te, kitudsz találni még ilyeneket. Hajrá! :)
6/7 anonim válasza:
19:02 vagyok. Én suliban mindig úgy szedtem fel pár csajt, h egy haverommal kivártuk, h a kiszemelt csaj is a barátnőjével legyen ketten. Aztán együtt léptünk akcióba, amolyan szárnysegéd volt a srác. És úgy, négyen mindig könnyű volt dumálni. Persze én azzal törődtem jobban, aki nekem tetszett, a barátom meg csak úgy kisegitett. Utána meg már el mertem hivni a csajt egyedül is, meg hazakisértem, stb :) Ez jó taktika szvsz. Remélem segitettem valamennyit. De azokat is tartom, amiket az előző válaszomban irtam :)
7/7 anonim válasza:
ck egyszerüen szólitsd meg szia,tudod énvagyok az aki....majd sablon duma és utána már jön ck akk nem ha valami nagyon elbaszott gyökér vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!