Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehetne feloldani ezt a gátat bennem?
Az a probléma,hogy érdekel mit gondolnak mások.Például az osztályfőnököm véleménye.Lehetne millió1 barátnőm,de félek mit gondolna rólam az of. vagy a barátaim ha mondjuk egy gázosabbal összejönnék.Nem vagyok az a közvetlen fajta,nem ölelek meg fűt fát,nincsenek meg azok az érintések lányokkal,de elég csibész gyerek vagyok :D (17 leszek )
Részben ezért lenne feltűnőbb,ha valami lányt látnának velem.
Majd idővel...:)
De tényleg. Meg önbizalom.
Igen,jól ismerem a leszarom elvet,sokszor használom én is :D
Habár lehet kivülről ez látszik,belül nem ezt érzem,kvázi magamnak hazudok...
Az alkoholt tudom ajánlani,mert elég sok mindent fel tud oldani :)
Apám 17 évesen neked azzal kell törődnöd ,hogy Te jól érezd magad meg a csajokat is jól érezzed!!! :)
Volt már nekem is mikor haver megszólta valamelyik barátnőmet, le kell szrni!!!irigységből is szokták az embert ba szogatni a barátok meg csak örülnek neki hogy van valakid....
csibészkedj csak nyugodtan tovább!Ne törődj mások véleményével ha te boldognak érzed magad!!!
Csuma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!