Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan sráccal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan sráccal akinek görbe az orra, viszont szemből helyes és jó fej? (KÉP)

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 9. 22:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen az orrom, én úgy látom, hogy teljesen elrondítja az arcom (profilból), emiatt nincs is önbizalmam. :S Na meg sok év alatt volt egy-két ember aki be is szólt miatta, ami ugyan csak nem volt éppen pozitív hatású. Én simán megműttetném, ha nem lenne utána majd 1 évig még rondább. :S Sokan lehülyéznek meg nem értik mi a bajom vele, de nem igazán tudok nekik hinni.
2011. okt. 10. 23:16
 22/36 DakotaDamon ***** válasza:
A barátomnak se épp kicsi az orra, és nem is egyenes, de neki azért, mert kiskorában eltörött. De mindezzel együtt imádom. :) Úgyhogy igen, nem hogy csak járnék, hanem járok ilyen sráccal. :)
2011. okt. 12. 17:56
 23/36 anonim ***** válasza:

na most figyelj

nekem kifejezetten a nagy orrú pasik jönnek be :DD az se baj, ha görbe. mármint komolyan, minden pasinak, aki az utóbbi 1-2 évben tetszett, nagy, görbe orra van... :D

meg nézd már meg adrien brodyt:

[link]

megőrülök ezért a pasiért.. és szerinted mennyire egyenes és pici az orra? :D

17/L

2011. okt. 12. 18:25
 24/36 anonim ***** válasza:
nem olvastam a kommenteket,de szerintem sexy az orrod :P 18L
2011. okt. 12. 18:29
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem járnék görbe orrúakkal, nekem szép orrom van, elvárom, hogy a páromnak is az legyen és szép szőke haja és kék szeme. Legyen tökéletes az arca. Akinek nagy az orra, az egy hulladék.
2011. okt. 12. 18:31
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg te vagy a hulladék...(elözönek cimezve...)

ekkora barmot....akkor gondolom te is tökéletes formákkal és szinekkel rendelkezel....beképzelt f@sz...

na szal a kérdésre vissztérve:))))

ha mellé szép arcod van akkor ez egy tökéj orr én imádom az ilyen különleges orrokat:)))) föleg az ilyen indiánosokat:)

25/L

2011. okt. 12. 18:36
 27/36 anonim ***** válasza:

na kicsit öntök beléd énis, nekem is tök ilyen, hacsak nem nagyobb...

(és nem vagyok zsidó, és a családban senkinek nem ilyen, úgyhogy vazze... szivatnak is vele rendesen, de leszarom...)

szóval énis utálom hogy ilyen, de van barátnőm, és így szeret, és soha egyetlen szava sem volt rá hogy rossz lenne vagy vmi :)

ja, és egyik lakótársamnak is hasonló fazonú, csak neki kisebb, de ilyen görbé... és neki is van barátnője. a társaságunkban akiket még ismerek fiukat és "normális" orruk van, nekik egyiküknek sincs épp barátnője...

szal fel a fejjel, orral előre :D a csajoknak asszem nem akadály :))

2011. okt. 12. 19:35
 28/36 A kérdező kommentje:

Aki az Adrien Brody-s képet linkelte:

Az oldal neve szép: ugly males.com

Szóval ronda férfiak. :DD

De köszi mindenkinek a pozitív kommenteket. :)

2011. okt. 12. 19:53
 29/36 anonim ***** válasza:
nekem lány létemre sokkal csunyább orrom van és sztem nagyobb is. de aki szeret az elfogad igy ennyi.
2011. okt. 12. 20:12
 30/36 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, nekem is hasonló az orrom.És az indián származású nagymamámtól örököltem...

Engem sokat csúfoltak amiatt,hogy nagy az orrom,de manapság nem zavar senkit.

Jah és engem sem zavarna senkin :)

2011. okt. 12. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!