Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan sráccal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan sráccal akinek görbe az orra, viszont szemből helyes és jó fej? (KÉP)

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 9. 22:30
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
52%

Nem tudom mi a baj az orroddal, szerintem tök markáns, meg karakteres az ilyen orr. Egyébként római császároknak is ilyen orra volt. különben jó jellemre vall pasiknál. Attól hogy valaki zsidó, még nem biztos hogy nagy az orra, és fordítva. Anyukámnak is ilyen az orra, és nem zsidó, viszont határozott személyiség. Amúgy meg a pisze orrú pasik közül szerintem meg sokan az ok nélküli agresszióra hajlamosak, ahogy megfigyeltem, mert az meg gyengébb személyiségre vall

.

2011. okt. 9. 22:43
 12/36 anonim ***** válasza:
Tökre olyan, sőt 99%-ig olyan az orrod mint az én egy egyik barátomnak. Sőt neki van benne még egy törés az orra végén, szval neki még nagyobb van. Ennek ellenére 6 éve együtt van egy hihetetlenül vonzó nővel.Sztem ez az uccsó amit megnéznek egy pasin .
2011. okt. 9. 22:43
 13/36 A kérdező kommentje:

Kicsi lelket öntöttetek belém. :D

Akkor azt mondjátok nyugodtan próbálkozzak lányoknál, nem ezen fog múlni? :)

2011. okt. 9. 22:49
 14/36 anonim ***** válasza:
Haveromnak is ilyesmi orra van mégis 6 éve van a menyasszonyával és most várják a babát, szóval nem hinném hogy most emiatt minden nő menekülne tőled :) Rengeteg dolog kell egy nő meghódításához és ha a többségére képes vagy akkor egy ilyen apróság mint az orrod nem fog számítani :) 21/F
2011. okt. 10. 09:26
 15/36 anonim ***** válasza:
No para, nekem is ilyesmi van, még nagyobb is, senki sem panaszkodott rá, párom is van.
2011. okt. 10. 11:21
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Egy orr önmagában semmit nem befolyásol :-D Ráadásul a tied nem is tűnik olyan borzasztóan nagynak.

Tetszett egyszer egy srác, akinek ormótlan sasorra volt, de csak hónapok múlva tűnt fel nekem.

2011. okt. 10. 11:24
 17/36 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd az orrát. Mégis minden 2. lány a bugyijába pisil tőle :D szóval emiatt én a helyedben kicsit sem aggódnék.

2011. okt. 10. 15:40
 18/36 anonim válasza:
csak vigyazz ki ne bokd a lany szemet csokolozas kozben
2011. okt. 10. 15:42
 19/36 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs az oroddal, nekem kifejezetten tetszik ha egy pasinak ilyen karakteres az arca/orra.
2011. okt. 10. 18:05
 20/36 anonim ***** válasza:

nekem is görbe az orrom :( igaz,nem olyanmint neked :D

Deam persze h járnák :)

2011. okt. 10. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!