Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan sráccal akinek görbe az orra, viszont szemből helyes és jó fej? (KÉP)
Nem tudom mi a baj az orroddal, szerintem tök markáns, meg karakteres az ilyen orr. Egyébként római császároknak is ilyen orra volt. különben jó jellemre vall pasiknál. Attól hogy valaki zsidó, még nem biztos hogy nagy az orra, és fordítva. Anyukámnak is ilyen az orra, és nem zsidó, viszont határozott személyiség. Amúgy meg a pisze orrú pasik közül szerintem meg sokan az ok nélküli agresszióra hajlamosak, ahogy megfigyeltem, mert az meg gyengébb személyiségre vall
.
Kicsi lelket öntöttetek belém. :D
Akkor azt mondjátok nyugodtan próbálkozzak lányoknál, nem ezen fog múlni? :)
Egy orr önmagában semmit nem befolyásol :-D Ráadásul a tied nem is tűnik olyan borzasztóan nagynak.
Tetszett egyszer egy srác, akinek ormótlan sasorra volt, de csak hónapok múlva tűnt fel nekem.
Nézd az orrát. Mégis minden 2. lány a bugyijába pisil tőle :D szóval emiatt én a helyedben kicsit sem aggódnék.
nekem is görbe az orrom :( igaz,nem olyanmint neked :D
Deam persze h járnák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!