Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet értéke, értelme az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet értéke, értelme az egyén számára az életnek párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
34 éves nőként, több hosszú kapcs.-t magam mögött hagyva, gyerek nélkül, vagyon és stabil háttér nélkül lehet úgy élni, hogy boldog lehessen az ember valami más értékrendben?
2011. okt. 9. 21:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Lehet. Azoktól meg hányok akik állandóan időskori ápolóként tekintenek a gyerekekre. Nehogy már azért legyen hogy majd kivakarjon a sz_rból. Nem kell magadba roskadni, ennyi az egész. Lehet valaki jókedvű, jövő-menő öreg is.
2011. okt. 10. 09:34
 12/21 A kérdező kommentje:
80 felé, jövő menő jókedvű öreget még nem láttam, csak befordultat.....
2011. okt. 11. 20:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Felfogás kérdése. Nem minden az anyagiakon múlik. Én láttam 68 éves vígan kerékpározó házaspárokat. Nekem ők az etalon.
2011. okt. 12. 10:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Nagyapám bőven túl van a 80on, és jövő-menő, jókedvű :) Bár azt hozzá kell tennem, hogy házas ember :)
2011. okt. 12. 18:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért, hány olyan faszi van, aki még 40 fölött is össze-vissza kúrogatja a nőket és se házasság, se gyerek, de még kapcsolat sem kell neki. 50 felett meg már úgy is mindegy.
2011. okt. 13. 02:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát, én igazából egyetlenegy ilyet ismerek csak, aki 40 felett még ott tart, hogy k*rogat jobbra-balra. De nem hiszem, hogy túl boldog ezzel..
2011. okt. 13. 18:30
 17/21 anonim ***** válasza:

De ha olyan k*rva okos vagy, oszt meg velünk légy oly szíves, mi az élet értelme?

nos nem tudom, keresem...

de biztos nem az hogy meghalsz...márpedig aki szül, az abba is beletörődik, hogy meghal, és nem fogja kutatni hogyan ne....

2011. okt. 14. 02:20
 18/21 anonim válasza:
Biztosan lehet értelme. 59F, 35 év boldog házasság, 2 gyerek felnevelése és életének bebiztosítása után sajnos mégsem tudom, hogy mi. De neked még sikerülhet, még fiatal vagy. Írjál egy könyvet, fessél egy képet, mit tudom én, szóval valami maradjon utánad, néha kevés is elég a boldogsághoz.
2011. okt. 14. 21:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Ratyi az öregség akárhonnan nézzük. Kemény úgy élni, h. lehet az az utolsó napod, szerintem így gondolkodnak nap mint nap. A lóvésnak azért teljesen másképp telnek a napjai, nem azon gondolokodik, h. eszik-e, hanem h. mivel várja a családot ha meglátogatják, illetve a melegvíz se kémiaóra .... (látogatok olyan öregeket, ahol még az sincs)Na de a kérdés nem a zsének szólt, hanem a családnak:)Amelyiknek van, az is sír sokszor, de úgy általában pozitív, mert tudja, hogy valaki rányitja azért az ajtót.... Illetve a még élő házastárs is sokat nyom a latba a mindennapjaikban. Egymásért élnek, egymást segítve. Amit látok, az az, hogy akinek nincs öregségére családja az megfonnyadt, beroskadt lelkileg (nem feltétlen nagybeteg testileg). És én pont ezt szeretném elkerülni valahogy, ha egyáltalán megélem az időskort, amire annyira nem is vágyok igazán:)
2011. okt. 15. 20:32
 20/21 anonim válasza:

Megint 59F. A család se minden. Hirtelen két eset a környezetemből: 4 fiú (már csak az anya él), a másiknál 2 fiú meg egy lány(csak az apa), minden nap rájuk nyitják az ajtót. Az ápolók. Az öregotthonban...

Szerencsére ez nem általános. Csak szörnyen lesújtó...

Az idősebbek már nem attól félnek, hogy esetleg ez a nap lesz az utolsó, hanem éppen ettől.

Bízni kell! Még fiatal vagy, még minden jöhet. ...még sikeres élet, gyerek(ek), egy új életmód, bármi. Fel a fejjel!

2011. okt. 16. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!