Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk nektek mennyire tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mennyire tetszik a festett haj?

Figyelt kérdés

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a barátom mult héten emlitette, hogy tetszik neki a fekete haj. Nekem barna hajam van, sötét barna inkább, és gondolkodtam a festésen, de féltem a hajam és nem szeretném tönkre tenni mert majdnem derékig érő hajam van már. Viszont szeretnék tetszeni neki, ti mit csinálnátok a helyemben?

És amugy fiúk nektek melyik haj tetszik jobban a festett vagy a természetes? :-) 22L

2009. ápr. 29. 19:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!! :-)
2009. ápr. 29. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
a vörös haj szerintem nagyon kevés lánynak áll jól, de van aki észbontó lesz tőle :)
2009. ápr. 29. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát a legtöbben azt írták ne énse festeném be max olyannal ami 1-2 hajmosás után lejön, hogy megnézzem jól néz-e ki :) de huzamosabb ideig nem festeném mert elkezd töredezni,hullani,és műhatást kelt.
2009. ápr. 29. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem söttbarna a hajam, és szőkére van festetve. Nekem is tetszik, másoknak is. Most a lenőtt tövek vöröses színűek, de ez is jól áll. Hál' Isten mióta szolizok, sokkal több hajszín áll jól. És itt nem túlszolizáról beszélek, hanem csakhogy ne legyek sápadt.
2009. ápr. 29. 22:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Sztem nagyon szép a fekte haj :D Nekem is olyan van és festett.. De ne egy pasi miatt festesed a hajad csak akkor ha magad miatt szeretnéd :D Ha a pasidnak nem tetszel fekete haj nélkül meg sem érdemel..
2009. ápr. 29. 22:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer a válaszaitokat! :-)
2009. ápr. 29. 23:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csaj vagyok de de azt tanácsolom neked h semmiképp se festesd be a hajad feketére !!! még talán más szinüre esetleg de feketére soha!! hidd el tudom.. nagyon nehéz belöle kiszedni a feketét ha megunnád és annyira tönkremegy a hajad tőle hogy a szép hosszú hajadnak örülhestz ha a fele megmarad!!
2009. ápr. 30. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!