Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más valaki is teljesen 'láthat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más valaki is teljesen 'láthatatlan' a másik nem számára?

Figyelt kérdés
Amolyan tipikus 'szürke kisegér'.
2011. okt. 8. 20:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

A kerdes erre a hozzaszolasra vonatkozott-"vagy csak azt gondolod, hogy nem jössz be a pasiknak, azok meg oda se mernek menni hozzád, mert gondolják, hogy úgyis lekoptatnád őket :D

Küldj egy képet, és gyorsan eldönthető a dolog :)

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:07"

Bocsi, ha nem voltam vilagos.

2011. okt. 8. 21:39
 22/29 anonim ***** válasza:
Szűkszavú vagy. Ő/Ők már foglalt(ak)? Ha nem te is megteheted az első lépést. Nem olyan nehéz.
2011. okt. 8. 21:40
 23/29 A kérdező kommentje:
Egyszer volt egy próbálkozásom de az lett a vége, hogy nem jöttem be neki (de a szemembe azt mondta,hogy bejövök neki) valójában nem volt így(visszahallottam) és nem lett semmi a dologból. Aztán voltak még olyanok (kettő) akik próbálkoztak de akkor meg nem akartam semmit én.
2011. okt. 8. 21:41
 24/29 anonim ***** válasza:

Azok meg nem tetszettek, ilyen ez a fránya élet. De meg merem jegyezni erre az összesen 3 esetre még nem kólehet statisztikát építeni. Amúgy meg ez a játék ilyen, van benne minden: csalódás, visszautasítás is.

De lehet csak azért mondta az illető, mert nem akart megbántani.

2011. okt. 8. 21:44
 25/29 A kérdező kommentje:

tudom, hogy azért mondta.

még volt egy fiú akivel szemezgettem, ő is velem, szerintem be is jöttem neki de nem volt sosem egyértelmű erre kiderült,hogy van barátnője.

abból se lett semmi:D

2011. okt. 8. 21:46
 26/29 anonim ***** válasza:
Gondolatban megveregettem a vállad, sajnos több most nem jut eszembe. Fel a fejjel. Megyek csinálok valamit. Szia.
2011. okt. 8. 21:49
 27/29 A kérdező kommentje:
Ok.Köszi azért:D Szia.=)
2011. okt. 8. 21:50
 28/29 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Pedig megvagyok majd' két méter, szóval még ki se esek nagyon a látószögből, és mégis... de inkább ez, minthogy azért bámuljanak meg, hogy demagas, vagy decsúnya :\ sajna ilyen is volt.

Szóval nézd a jó oldalát: nem vagy annyira ronda, hogy feltűnjön az embereknek :D

2011. okt. 8. 21:59
 29/29 anonim ***** válasza:
amúgy ezek szerint nem értetted meg, amit korábban akartam írni. Szóval azt akartam kérdezni, hogy esetleg nem lehetséges-e, hogy a normálisabb pasik nem mernek odamenni hozzád, mert azt gondolják, hogy túl jó vagy, vagy esetleg van rólad egy olyan kép bennük, hogy áá, ő tuti lekoptatna azonnal. Sok jó csaj erre panaszkodik. Amúgy esetleg nem gondolkodtál még, hogy túl válogatós lennél esetleg, és észre se veszed emiatt a "jelentkezőket"?
2011. okt. 19. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!