Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más valaki is teljesen 'láthatatlan' a másik nem számára?
A kerdes erre a hozzaszolasra vonatkozott-"vagy csak azt gondolod, hogy nem jössz be a pasiknak, azok meg oda se mernek menni hozzád, mert gondolják, hogy úgyis lekoptatnád őket :D
Küldj egy képet, és gyorsan eldönthető a dolog :)
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:07"
Bocsi, ha nem voltam vilagos.
Azok meg nem tetszettek, ilyen ez a fránya élet. De meg merem jegyezni erre az összesen 3 esetre még nem kólehet statisztikát építeni. Amúgy meg ez a játék ilyen, van benne minden: csalódás, visszautasítás is.
De lehet csak azért mondta az illető, mert nem akart megbántani.
tudom, hogy azért mondta.
még volt egy fiú akivel szemezgettem, ő is velem, szerintem be is jöttem neki de nem volt sosem egyértelmű erre kiderült,hogy van barátnője.
abból se lett semmi:D
Második vagyok.
Pedig megvagyok majd' két méter, szóval még ki se esek nagyon a látószögből, és mégis... de inkább ez, minthogy azért bámuljanak meg, hogy demagas, vagy decsúnya :\ sajna ilyen is volt.
Szóval nézd a jó oldalát: nem vagy annyira ronda, hogy feltűnjön az embereknek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!