Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok impotens fiúval? És mit tennétek ha a barátotok impotenssé válna?
Igyekeznék nem kezdeni impotens fiúval.
Ha időközbe vállna azzá megpróbálnánk megoldani a problémát,ha nem menne szakemberre bíznánk a dolgot!
Mivel nem férfit, hanem fiút mondtál:
A fiatalabbaknák a túlsok stressz váltja ki...mindenképp phszihés okai vannak...pszihológushoz küldeném...
A szerelem pedíg nem azok múlik, hogy áll-e neki...Ha szeretem akkor nem fogom elhagyni azért mert átmenetileg nem tud szeretkezni...Mert ha fiatal csak hihetetlenül ritka esetben állandósul ez az állapot...
Én nem hiszem, hogy kezdenék impotens pasival, már csak azért sem, mert nem ismerem még annyira, és az impotencia szerintem együtt jár más lelki eredetű zavarokkal is.
Ha a párom időközben impotenssé válna, akkor viszont tuti, hogy kitartanék mellette, hiszen szinte már egymás rezdüléseit is ismerjük és biztos vagyok benne, hogy ezt a problémát is át tudnánk hidalni (meg tudnánk oldani).
Ha a párom lenne az (DE NEM LESZ KOPP KOPP) akkor igyekeznék segíteni neki hátha van vmi gyógy mód...
Amúgy meg elkerülném....
Elfogadnám,hogy impotens.
Egy értelmes ember nem szokta a másikat bántani semmiféle másság miatt,elfogadja azt és úgy él hogy senkit se bántson meg és nem foglalkozik gonosz,irigy emberekkel.
De ehhez érettebbnek kell lenni valakinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!