Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád a két verzió közül? Az egyedüllétet vagy őt?
Figyelt kérdés
volt egy több mint egy évig tartó kapcsolatom, akivel főleg a szex tartott össze minket. amúgy nem igazán voltunk egy hullámhosszon. szakítottam vele de nagyon hiányzik a szex. jó szerető volt megértettük egymást az ágyban, de most hiányzik. és elgondolkodtam hogy miért fekszek egyedül le esténként ha hozzá is bújhatnék. te melyiket választanád ? az egyedüllétet vagy a jó dolgokat, jelen esetben az összebújást?2011. okt. 7. 17:47
11/17 anonim válasza:
szerintem válaszd a pasit és az összebújást :) jönnek a hidegek, jobb úgy..
közben keress mást és ha találták, hagyd ott a mostanit.
Így legalább nem leszel rosszkedvű állandóan.
12/17 anonim válasza:
Miért nincs önérzetük,önuralmuk a mai nőknek? A szex nem létszükséglet. Ha meg van a kellő érzelmi összhang,egyetértés, szeretet,akkor valóban kell a jó szex is..Enélkül jobb az egyedüllét,ha csak nem akar valaki szajha lenni.
13/17 anonim válasza:
Ok, hagyjuk már ezt az egyedüllétet, és ha évekig nem találsz a nagy ő-re. Nyugodtan járjatok össze szexre, közben is járhatsz nyitott szemmel.
14/17 anonim válasza:
Legfeljebb egy-egy estére, de nem összebújni, hanem tűnjön el, mire elalszom.
15/17 anonim válasza:
egy-két kiadós kufirc azért nem árt. és itt legalább nincs meg a veszélye, h érzelmileg is belebonyolódsz.
közben pedig járj el, ismerkedj, hátha találsz egy olyat, aki a szívedet is megdobogtatja.
16/17 A kérdező kommentje:
hát igen, lehet jót tenne ha összebújnánk néha, neki is nekem is jó, és talán ilyen sz@r kedvű sem leszek akkor. csak az a baj hogy szakítottam és nem tudom hogy menjek vissza hozzá, lehet elküldene
2011. okt. 7. 18:10
17/17 anonim válasza:
Nekem is most ért véget egy 2éves kapcsolatom, egyszerűen nem értettük meg egymást, minden kis apróságon összetudtunk veszni, de nagyon, viszont a szex nagyon jó volt. Így hát hetente 1-2 alkalommal egymásnál alszunk, így ugye megmarad a jó szex, viszont mellette lehet ismerkedni. Mondjuk nálunk már nincs szerelem, a sok vitával sikerült "megölni" így egyikünk sem akar ennél többet. Szóval én a helyedben az összebújást választanám. :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!