Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem volt gerinctelenség tőle?
Körülbelül másfél hete beszélgetek egy sráccal chaten... Látásból ismerjük egymást. Tök jófej volt, meg sokat beszélgettünk. Aztán rám küldte a barátnőjét, hogy szóljon nekem hogy ne írogassak. Szerencsétlen csaj meg odajött hozzám, hogy én vagyok-e a lány akinek tetszik a fiú, mert hogy ő a barátnője és ne értsem félre nem féltékenykedős típus vagy ilyesmi, csak hagyjam abba a neki való írogatást... Nem szánalmas ez? Nem akartam tőle semmit... Csak beszélgettem, én tudok hátsó szándék nélkül is írni embereknek lehet fura. Erre nem tudná nekem meg mondani hogy zavarja, hogy beszélgetünk... Helyette a nőjét küldözgeti, és kellemetlen helyzetbe hoz mindenki előtt. Hát a tököm... :S
17/L
Jaj, ne már.
1.) A csaj még az se biztos, hogy a barátnője, csak a riválist akarja kiütni a nyeregből
2.) Ha az, nagy valószínűséggel szimplán kutakodott a srác gépén és rábukkant a chatelésre, és gondolta gyorsan lerendez Téged, mielőtt a pasi tökére lép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!