Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Délután találkozok párommal (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

The Nuke kérdése:

Délután találkozok párommal ( ha még lehet annak nevezni), a nemrég vett üres házunkban! Ad egy esélyt, hogy beszéljek vele, "meggyőzzem" hogy együtt jobb!?

Figyelt kérdés

Ő már úgy érzi, hogy egyedül jobb neki!

Az éjjel külön aludtunk, én majd bele haltam, nem is aludtam, forgolódtam, rossz volt, h nem volt mellettem.

Ő azt mondta, hogy neki olyan semmilyen volt...

Furcsa hogy egyedül volt, de annyi.

Egy 3 éves kapcsolatról van szó. Miattam jutottunk el ide, ezt belátom. :( Mondja h Ő próbálkozott az utóbbi hónapokban, kedves lenni, megértő, de én nem foglalkoztam vele. Belefárad, elege van.

Telefonon beszéltünk vagy 20 percet, elmondtam neki, hogy most én kérek 1 esélyt, had próbálkozzak most én, had tegyem boldoggá!

Ebből jött, hogy délután munkája után találkozunk!

(én szabadnapot vettem ki, nem bírok dolgozni)

Ott csak ketten leszünk. Mit mondhatnék neki, mivel győőzzem meg? És komolyan így érzem, eddig nem tudtam, de miért utólag ilyen okos az ember???

Hogy csak most jövök rá, hogy Ő nekem a mindenség??

Mikor már szerintem késő? :(

Mit mondjak? Hajlandó vagyok érte bármit megtenni.

2011. okt. 7. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Szóban akármit megígérhetsz, szerintem nincs sok értelme annak, hogy elmondasz neki minden szépet és jót.

A kérdés az, hogy működik-e ez a hétköznapokban is.

Szóval a "van egy fél órád, hogy meggyőzz" szerintem hülyeség.

Inkább költözzetek ismét össze, és innentől kezdve bizonyítsd szerelmedet minden nap :)

2011. okt. 7. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy nem működő kapcsolatot nem érdemes élesztgetni. Nincs összhang, csak szenvedés lessz az egész. És a végén úgy is szétmentek. Inkább keress egy olyat, akivel jó eggyütt lenni. Akivel még működhet a kapcsolat.
2015. ápr. 1. 01:01
 13/13 anonim válasza:
Hogy sikerült? Kibékültetek? Hogy alakultatok ha meg szabad kérdezni. ?
2016. aug. 10. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!