Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy van ez nálatok?
Figyelt kérdés
Kiléptetek egy 4 éves komoly és jó kapcsolatból mert úgy éreztétek már nem vagytok szerelmesek.Szinte minden nap találkoztok az exel sok mindent meg is beszéltek.Ő még mindig szeret és törödik veletek.Van egy csaj akivel 1 hónapja összejöttetek jól elvagytok de nem éreztek komolyabb vonzalmat iránta.Ha eddig nem éreztetek később fogtok?Vagy lehet nem is vagytok tisztában az érzéseitekkel?Hogy van ez?2011. okt. 6. 16:51
3/5 anonim válasza:
Nyilván okkal lépett ki a 4 éves kapcsolatból. A másik kapcsolatba pedig valószínűleg nem azért léptem be, mert őrülten lángol a szerelem.
4/5 anonim válasza:
Ha visszamennél a 4 éves kapcsolathoz, akkor az a nincs ló, jó a szamár is esete. Én biztosan elutasítanám a visszatérést.
Szerintem, az a probléma, hogy azt sem tudod, mi a szerelem, így azt sem tudod, mit érzel. B verzió: Egyszerűen szexuális alapokon állnak a kapcsolataid. Vonzalmat érzel mindkét lány iránt, de ennél nem többet.
A hosszú kapcsolatokkal együtt jár, hogy az a nagy láng egyre kisebb lánggal fog égni. Ez totálisan normális.
„Kiléptetek egy 4 éves komoly és jó kapcsolatból...”
A komoly és jó kapcsolatból nem szoktunk kilépni. Épp azért, mert komoly és jó. :)
5/5 anonim válasza:
Szerintem lépj ki a friss kapcsolatodból!
Mert szerintem ck 1kis szünetre van/volt szükséged! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!