Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ezt folytatni? Szükségem van a véleményekre
Ha nem ő az igazi akkor csak feleslegesen rabolod az idejét!!!Tudassad vele hogy mit érzel mennyire és utána együtt eldöntitek hogy mi legyen...
te is tipikus nő vagy aki nem tud anélkül szakítani hogy ne kopogna valaki más rögtön a kapuban...Ezért nem hibáztatlak ,mert a legtöbb nő ,úgyis ilyen...
Tudod néha az őszinteség csodákra képes!!!!
Én megvigasztalnálak ha szakítanál Vele!!! :)
Uhh! tanuld már meg ,hogy ami egyszer tönkrement ,az többször is tönkrement!a bizalmad megingott és továbbra is marni fog a dolog,ennek soha nem lessz vége mert ez mindig ott leszz,hogy mi van ha most is hazudik vagy éppen mással kefél...Lehet hogy szereted,de nézzél valaki mást helyette!Mély a seb ,de ez sem gyógyíthatatlan!!!Hidd el tudom!!!!Ne eröltesd és szakíts vele ,mert csak az idődet és a lehetőségeidet pazarolja ez a kapcsolat ,ami úgyis kudarcba fog fulladni!!!ne haragudj ,de sajnos ez az igazság!!!
Neked olyan pasi való,mint Én...
Tenyeremen hordoználak!Pórázod lenne ,de az a póráz ugyanakkora lenne amekkora Nekem is.
Szívesen vigasztalnálak!
De ez nem fog úgyse megtörténni!
Csak annyit tudok írni ,hogy kitartás,légy erős,és légy ügyes!Úgyis találsz magadnak másik pasit,úgy legalább könyebb lesz felejtened!!!
Szia!Mindenjót!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!