Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Nagyon fontos!? Tanácsokra, véleményekre lennék kíváncsi!?
Sziasztok!
Az én problémám az hogy :Van egy párom már 3 és fél éve és együtt lakunk de most a képben van egy harmadik (vagyis kettő).Arról van szó hogy egy másik fiúval is megismerkedtem és tetszik nagyon de ennek a fiúnak van barátnője már nagyon rég óta,és a nője is tud rólam és úgy szeretnének összejönni velem hogy mind a kettő a párom lenne!Érthetően egy pasim meg egy csajom is lenne...Szerintetek érdemes lenne a párom otthagyni egy ilyen kapcsolatért vagy nem?Hozzá teszem hogy ennek a fiúnak meg a nőnek már van egy gyerekük!A mostani kapcsolatom már eléggé elvan laposodva,érdemes lenne helyre hozni?
Szerintetek mit csináljak?
Kérlek csak normális válaszokat írjatok!
üdv.:Szandi
Ez egy nagyon összetett téma, egyrészt a jelenlegi párodat ne azért hagyd el, mert más érdekel, hanem azért, hogy ha már nem látod értelmét helyre hozni. Válaszd külön a két dolgot szerintem.
Másrészt gondold azt végig, hogy nem zavarna-e, hogy annak a párnak Te mindig a "harmadik" maradsz, bármikor könnyedén szakíthatnak Veled. Főleg, ha a gyermekük kezd nagyobbacska lenni, ugyanis az nem egészen megszokott (és emiatt kevesen vállalják fel), hogy a gyereknek van anyja-apja, és egy pótanyja.
"Tudom hogy hülyén hangzik de ez így van!Miért mondjam el a barátomnak?Én feleslegesnek tartanám mert csak idegeskedne..."
Ideális esetben nem fog ezen idegeskedni. Nyugodtan mondd el neki. Részletesen, hogy te ezt akarod.
Szia,
hát, súlyos döntés előtt állsz... Ha beleugrasz ebbe a hármas szexpartneri kapcsolatba (mert ez nem más), akkor búcsút mondhatsz a barátodnak. Az ilyen kapcsolatok nem tartanak egész életen át, ezzel is tisztában kell lenned. Szóval döntsd el magadban, hogy neked most melyik a fontosabb, és cselekedj aszerint. Ha a lány nem is tetszik, akkor tényleg nem biztos, hogy érdemes volna. Igaz, hogy akkor a pasival is együtt lennél, de az mégis más. Amúgy érdekelnek a lányok is, vagy csak a fiú miatt mennél bele a hármasba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!