Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak van egy kisfia, Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak van egy kisfia, Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Összeköltöztünk a párommal, neki van egy 6 éves kisfia. Szóbakerül a karácsony és szeretne egy napot a gyerekével lenni ( ami nem is probléma ) csak a volt élettársa nem engedi hozzánk a kisfiút Én meg nem tudnám elviselni, hogy egy teljes napot ott töltsön, főleg karácsony napján! Ti mit tennétek a helyemben?
2011. okt. 5. 17:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ne karácsony napján töltse ott. Vagy pár nappal utána, vagy elötte. Vagy nem veled töltené a karácsonyt, hanem a volt családjával? Ez érdekes...
2011. okt. 5. 17:54
 2/15 anonim ***** válasza:
menj vele, ha engedik.
2011. okt. 5. 17:54
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem apuka kibulizhatja, hogy nálatok legyen a gyerek.

Mikor kicsik voltunk, nálunk ugyanez volt. 1 nap anyánál 1 nap apánál 1 nap nagyszülőknél. Valahogy tök evidens volt, hogy így lesz, sose volt belőle probléma. Párod legyen tökös és mondja meg, hogy a gyerek felügyeleti joga nem korlátozódik az ő lakásukra, 1 napra igazán átengedheti a kisfiút. Különben karácsony még hónapok múlva lesz, már most ezen vitáznak? :D

20L

2011. okt. 5. 17:56
 4/15 A kérdező kommentje:
Nemnem :) Csak szóbahoztam.. Ünnepeket eléggé előretervezek, az ajándékvásárlás,díszítés nem kis dolog. És felpattant a téma, hogy mi lesz a kisfiúval. De mindketten tudjuk, hogy a nő nem fogja hagyni, hogy velünk lehessen, szóbahozta, hogy elmenne egy napra, de engem 10 perc zavar, ha nélkülem van ott :) Főleg hogy az előzmények elég hosszadalmasak.. :)
2011. okt. 5. 18:01
 5/15 anonim ***** válasza:
A kérdés úgy merül fel, hogy vajon bízol, vagy nem bízol a párodban. Ha nem bízol: akkor az egész kapcsolatot ott ette meg a fene. Ha meg akar csalni: minden nap ezer alkalma van rá. Ha a volt élettársa nagyobb vonzóerőt gyakorol rá mint te: akkor itt nem az az egy nap fog dönteni, amit a gyerekével tölt. A legjobb hozzáállás az, ha a gyerekével kapcsolatban mindenben támogatod a párod. Az az egy nap kell a párodnak, kell a gyereknek is (akit te ugye maximálisan elfogadsz, mintha a sajátod lenne); úgyhogy így már két jó okod is van rá, hogy te magad javasold a párodnak, hogy töltse csak azt a napot nyugodtan a gyerekével. Egyébként a privát véleményem az, hogy hasonló - "hozott gyerek" - szituációban mindig a gyerek oldaláról kell nézni a problémát. Én pl. ezért értettem félre az eredeti kérdésedet, mert még második olvasásra is úgy gondoltam, hogy valami miatt a gyerekért aggódsz.
2011. okt. 5. 18:26
 6/15 anonim ***** válasza:

6 éves, nem csecsemő, hogyhogy nem engedi az anyja?

Az apjának joga van elvinni, elvégre nem egy drogtanyára viszi k.rvázni, így anyukával csak azt kell egyeztetni, hogy melyik nap van láthatás.

2011. okt. 5. 18:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy kijelenti azt, hogy márpedig nem viheti el a gyereket. Ha a férfi nevére van anyakönyvezve, vagy legalább elismeri, hogy az övé és fizeti a tartásdíjat, akkor láthatási joga van. Elég undorító dolog, hogy valaki a gyereket használja fel a másik ellen.
2011. okt. 5. 18:42
 8/15 A kérdező kommentje:
Az előzmények miatt van a probléma, 1,5 éve ismertük meg egymást. Akkor még megvolt neki a nő. Ezért nem is bonyolodtam bele az egészbe, de egyre többet és többet voltunk együtt, aztán kezdődtek a problémák, egymásba szerettük, 1 hónap múlva már nem tudtuk magunkba folytani a dolgot és le is feküdtünk. Azaz szerető voltam, amit nagyon utálok bevallani önmagamnak is, hiszem engem elvakított a rózsaszín köd ( még a mai napig is ). A hölgyemény csak 5 hónap után tudta meg, hogy mi is van köztünk, ezután egyre kevesebbet volt már velük a párom. Mondhatni fél év után összeköltöztünk, de mivel lényegében minden napját nálam töltötte, hivatalosan semmilyen cucca nem volt nálam ezért sosem mondtuk ki, hogy velem élt. A nővel több vitánk is volt, mivel, mi csak akkor mondtuk el neki, miután tudtuk és éreztük,hogy együtt szeretnénk maradni. A nő ezek után sem dobta ki a párom, hanem még próbálta visszaszerezni, a párom gyerekét és a másikat is lepasszolta csak, hogy kettesben legyenek éjszaka, de mivel már nem akart tőle semmit, mindig velem volt. Ehhez majdnem 1 év kellett,hogy megunja. Nem vagyunk jó kapcsolatban ( és szépen fejeztem ezzel ki magam ) a nővel. Ezért és bajos a gyerek dolog. Ez így röviden az előzmény. :)
2011. okt. 5. 18:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Jééézusom.. rájöttem ki vagy
2011. okt. 5. 18:49
 10/15 A kérdező kommentje:
?
2011. okt. 5. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!