Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek után van még remény a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után van még remény a normális életre? Hogyan álljak talpra?

Figyelt kérdés

Nem tudom túltenni magam a szakításon, ami 1 éve történt. Sajnos nem múlik a fiú iránt a szerelem, ő meg már ugye nem szeret, ezért szakított. Annyira hiányzik, hogyan éljek normális életet?

Fél szememre megvakultam,az orvosok szerint a nagy lelki trauma miatt.

2011. okt. 5. 16:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is igy voltam... Csak nekem a fülemre ment az idegesség,bánat... :( Végül semmit sem hallottam... S baromian félltem h 1 életre megsüketültem...:(

Nehéz túltenni magunkat valamin amit megszoktunk s akit szerettünk nehezen feledjük el... S az is lehet h sosem... :(

Nem az a lényeg h elfeledjük. Csak tanuljunk meg nélküle élni.:)

Sztem neked 1 jó kis mókás barátra lenne szükséged... Akivel jókat beszéllgthetnétek,aki kicsit felviditana,magabisztosságot adna..:)

Aki kicsit visszahozna az életkedved...:)

Bizz magadban. :)

Szerezz új elfoglaltságot.:)

Ha kell vezess naplót...:) Abba minden fájdalmad leirhatod...:)

Én is mindezt megtettem. S segitett.:)

Bizz abban h 1 nagy barom volt h szakitott veled. S majd jön 1 sokkal aranyosabb srác.:)

2011. okt. 8. 13:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Fordulj pszichológushoz, mert nem normális dolog, hogy 1 év után még mindig ilyen intenzíven szenvedsz. Az első pár hónapban normális ez a szintű kínlódás, de 1 év alatt már bőven el kell jutni abba a fázisba, hogy elfogadd, ami történt. Te egyelőre ezt még elfogadni sem vagy képes. Mielőtt nekem támadna valaki, hogy nem tudom, mi az igazi szenvedés, nagyon is jól tudom, de azt is, hogy egy rohadt életünk van és ami végérvényesen véget ért, az el KELL engednünk, hogy megtaláljuk a boldogság lehetőségét. Lehet a múltban is dagonyázni, de nem érdemes.
2011. okt. 8. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!