Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szükségem lenne pár tanácsra!
Sziasztok!
Jól jönne egy kis tanács, segítség!:(
4 évig voltam a barátommal együtt, még mindig együtt vagyunk, de már nem sokáig. A kapcsolatunk mondhatni ellaposodott, de sose gondoltam volna hogy odáig fajul, hogy szakítsunk :( Én tudom nagyon jól, hogy miben hibáztam és hajlandó is lennék rajta változtatni, de neki már más tetszik. A legnagyobb baj, hogy külföldön vagyunk még 2 hónapig, és együtt kell élnünk. Nagyon fáj, hogy érzem és tudom, hogy már nem velem akar lenni, másra vágyik. Én pedig még ennek ellenére is szeretem! Tudom nagy hülye vagyok... bárcsak tudnék rajta változtatni... Szóval a kérdésem, hogy mit tegyek ? Lefekvés előtt tudom, hogy a lánnyal beszél interneten és kimondhatatlanul fáj, hogy tudom úgy fekszik be mellém aludni, hogy Rá gondol, talán még Róla is álmodik... Szeretném ha elrepülne ez a két hónap és végre otthon legyek, ne kelljen látnom, hogy mennyire nem engem akar már... Kicsit már az is jobb, hogy kiirhattam magamból a dolgot :)
Hasonló lehet, mint a válni készülő házastársaknak, akiknek nincs pénzük külön költözni.
Nehéz.
Tisztázzátok a helyzetet és legalább aludjatok külön, ha lehet.
És fogadd el, lépj túl rajta.
Ha kell a pasi küzdj érte. Találd ki, hogy a konkurencia mivel tud többet és dolgozd le a hátrányt. Pl. a szex...
Abban viszont biztos lehet, hogy a duzzogás meg a fagyos légkör nem kell senkinek aki nem mazohista. Még az is lehet, hogy akaratlanul de te kergeted a másikhoz. Vagy csak látja rajtad, hogy búval bacott vagy, stb. Amaz meg ha jókedvű, vicces, szexi persze, hogy vonzó.
stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!