Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyire megbízhatóak (hűségesek) a roma lányok "nem a rasszista magyarok válaszaira vagyok kíváncsi"?
kérdező erre te is tudod a választ.
Raklo soha sem fog fel velünk.
Üdv 1 Roma.
"Raklo soha sem fog fel velünk. "
Ez mit jelent?
raklo/oj=magyar
Ha fel is fog, vagy mi kezdünk ki velük, általában lehozzuk, vagy kifosztjuk, de minden esetre.....vigyázz velünk.....mert a magamfajta oláh cigány gyűlöli a romungrókat.....ugye te nem vagy az?
kérdező tudnál nekem küldeni 1 E-mailt?
Szeretnék kérdezni tőled valamit.
Itt nem szeretném fel tenni.
Nos egy gyors és remélem értelmes választ fogsz kapni tőlem mivel sietek fotózásra!(cigányként)
Nem éretem a sok rasszistát,komolyan lassan már nem merek ki menni a pasimmal az utcára,sőt nem merek vele beülni egy étterembe ezek a válaszok miatt.
Nos ha olyat fogsz ki aki tiszta szívéből szeret téged,hidd el 100% mondom hogy,nem fog téged megcsalni.Az előző barátom magyar volt,teljesen tönkre tett lelkileg pedig én mindent megtettem és még sem becsült meg,megalázott stb....Ezt ő is megmondta saját szájával hogy,nem érdemel meg engem.
Úgy hogy ha olyan normálisat és olyan gondolkozású nőt fogsz ki mint én hidd el nekem jól fogsz járni!!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!