Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok, ha a barátotok elmenne bulizni és nem szólna?

Figyelt kérdés
Szóval ha máshonnan kéne megtudnotok.Most épp ez van,menjen felőlem,bulizzon,csak legalább mondaná,hogy elmegy.:/ Kicsit rosszul esik.Vagy túlreagálom?
2011. okt. 4. 21:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
"Még ha házasok lennétek, akkor sem számoltathatnád el."Nem áll szándékomban..Sose szóltam ezért egy szót se..Csak az érdekelt,hogy ki hogyan gondolja.
2011. okt. 5. 14:54
 12/14 napietus ***** válasza:
"Ha én megyek mindig ott van, pedig már mondTam,hogy néha szeretnék csak barátnőkkel lenni" itt van a kutya elásva. ezen kéne sürgősen változtatni, hiszen értenie kéne, hogy neked sincs arra szükséged, hogy folyton a nyakadban lógjon. ne számolj be te se minden lépésedről, akkor nem tud rád akaszkodni.
2011. okt. 5. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

Hát mi 6 éve élünk együtt, lassan megszületik a második gyerekünk, és igenis megkövetelem, hogy tudjam, méltóztatik e hazajönni este vagy nem.

És ez nem elszámoltatás, csak jó tudni, hogy számíthatok e rá este, vagy netán történt valami, ami miatt nem ért haza (nem ebben a városban dolgozik).

Azt hiszem ennyi elvárható. És nem azt mondom, hogy számoljon be: kivel, mikor, hol, mit beszélget. A kapcsolat alapja a bizalom, de abba még senki nem halt bele, ha hazaszólt, hogy kimarad aznap éjjel.

2011. okt. 5. 17:54
 14/14 napietus ***** válasza:

utolsó, abban igazad van, hogy amíg otthon laktam apunak is hazaszóltam, ha későn mentem haza. pedig felnőtt voltam és már rég nem kellett kéredzkednem, csak hogy ne aggódjon.

viszont a kérdező és a pasija nem élnek együtt.

2011. okt. 5. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!