Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, mit gondol a pasik többsége?
Van egy fiú, aki nagyon.. de tényleg nagyon bejön nekem, valahogy állandóan rá tudok gondolni, tökéletesebbet el sem tudok képzelni, és van egy halvány(kicsit erősebb..) esély rá, hogy én is tetszem neki, csak én félek a dologtól, mert ő olyan "keménycsávó" mittudomén a pontos kifejezést, nem veszi komolyan a lányokat, (ami persze nem olyan nagy baj, mert nekem tetszik^^és ha engem komolyan vesz, az lenne a legjobb:D) mindegy, szóval olyan testiségekre hajtó stílusa van... és ez zavar egy kicsit, hogy rám is akkor figyel oda jobban, ha valami testi témáról van szó, meg ilyen kis libák képeit lájkolja facebookon, nekem meg még egyet se:( (én amúgy ilyen átlagos képeket szoktam feltenni, olyat nem ami alapján ruhaméretemet el lehet dönteni, vagy ilyesmi..)
szóval az a kérdés, hogy a fiúk, akiket csak "kcsög"nek hívunk, lehetnek normálisak is egy lánnyal??
mondjuk nevetnek a poénjain, cukinak tartják, az már egy jel arra hogy esetleg nem csak a szexre kell??
szóval kétségbe vagyok esve:S
amúgy neki egy bnője sem volt még.. ilyen bulizós-bebszós srác:P
srácok, ti mit gondoltok? :D
"Röhejes az emberi természet, főleg a nőkké."
A férfiaké is, belőlük is lehet mondani jó sok példát, mennyire röhejes lehet a (férfi) természet. De én inkább nem mondanám röhejesnek, hanem tudatlannak. Mindenki előbb utóbb tanul a saját hibájából vagy azokból amiket tapasztalt. Most vagy jó irányba fejleszti magát, vagy marad ugyanolyan. Ez is egyéntől függ.:)
Most tényleg őszintén?!
LESZAROM! ;)
"nem veszi komolyan a lányokat, (ami persze nem olyan nagy baj, mert nekem tetszik^^és ha engem komolyan vesz, az lenne a legjobb:D)"
tiszta cuki hogy milyen naiv vagy :D nem baj, gondolom fiatal vagy, szóval idővel meg fogod tanulni a dolgok menetét :D :D
Kíváncsi voltam erre a topicra, tulajdonképpen a srácok korrektül megválaszolták a lényeget.
Biztos, hogy csak ki fog használni ha odadobod magad neki.
A ronda pasival járj komment is elég korrekt. - Hálás lesz, hogy észrevetted, oda fog figyelni rád, meg fog becsülni. De te is legyél korrekt vele cserébe. + a rondaság elég szubjektív dolog, a nem adoniszarcú férfiak általában sármosak és az élet más területein kiemelkedőek, mert tudják, hogy meg kell dolgozni és harcolni mindenért nem pedig úgy mint ez a gyökér bika akiért minden csaj odadobja magát.
Valószínűleg ennek azért sincs csaja mert megkapja amit akar minden más alkalommal.
28/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!