Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Megismertem egy srácot, és van barátnője.

Figyelt kérdés
Nos nem tudom pontosan mennyi ideje lehetnek együtt,de nem látom a szerelmet rajta. 2hete ismerkedtünk meg egy buliba,azóta msnezünk,a múltheti buliba kérte h találkozzunk olyan máshogy néz rám folyton mosolyog:)Nem akarok szerelmes lenni amíg nem rendeződnek a dolgok de érzem h napról napra nehezebb visszafognom magam,annyira úgy érzem h lehetne ebből vmi,de csak úgy hogyha otthagyná a barátnőjét.Hogy segítsem hozzá a döntéshez?eleget csalódtam nem akarok még egyszer!!!!19/L
2009. ápr. 28. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne te segítsd hozzá a döntéshez, neki kell dűlőre jutnia. Én nem kezdenék vele, úgy hogy van még a barátnője, annál többre tartom magam. Hogy kettőjük között mi a gond, ne érdekeljen, az az ő dolguk. Mindenesetre annyit megtehetsz, hogy tudsz a barátnőjéről, és addig számodra tabu.
2009. ápr. 28. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a pasival kérdezd meg hogy mitz akar..

Ha már nincs olyan joba a barátnőjével akkor szakítson vele, és majd utánna alakulhat kztete a dolog.

Vagy ha nem szeretne szaíkítani vele akkor hagyon békén :D

2009. ápr. 28. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Békén hagynám.

Ha semmiképpen nem bírsz magaddal, akkor eléállhatsz azzal, hogy döntsön. Ha már isten bizony megszakította a kapcsolatot - akkor kezdhetsz te.

2009. ápr. 28. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
én nem lennék enynire kategórikus, hogy "hagyd a p..be"... :) lehet olyan hogy tényleg csak annyi van hátra hogy kimondják.. (pl énis most vagyok túl egy szakításon.. de a kapcsolat már 3 hete meghalt...) 2 hete isemerek egy lányt... rengeteget beszélgettünk és énis máshogy nézek rá :) sztem ez kb ugyanez a szitu lehet. azért légy óvatos
2009. ápr. 29. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Páromat úgy ismertem meg, hogy volt neki barátnője. De ezalatt csak egyszer találkoztunk, amikor másodjára, akkor szakítottak. Bizony, én egy évet vártam rá, hogy összejöhessünk. Bár nem volt könnyű, szerintem, jobb, ha megvárod, míg ők nem szakítanak, viszont idő kell a fiúnak, hogy túltegye magán. Ez a legfontosabb, mert ez kell a tiszta laphoz!
2009. ápr. 29. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!