Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen pasival mit lehet kezdeni?
Megtetszett egy fiú, helyes, és normális(nak tűnik) beszélgettünk is, felvettem facebookra. Aztán tegnapelőtt kiderült, hogy sajnabajna van barátnője... Le is mondtam róla, nem állok én más boldogsága útjába... Aztán tegnap néztem már másik nője volt ma meg már szingli :D Ilyen jól megy? Most egy ilyen sráccal érdemes egyáltalán kezdeni? Remélhetem hogy majd miattam megváltozik?? Vagy most mit csináljak? :S
17/L
26-27 évesen már tudni fogod, amit most még csak legendákból ismersz: a belső értékek fontosabbak :)
Ez persze nem azt jelenti, hogy Quasimodóval kell járnod, egyszerűen csak annyit, hogy a szépség az idő haladásával elmúlik és ha nincs a kapcsolat mögött más érték, megette a fene az egészet.
"Szerintem nem létezik olyan hülye ember aki csak a külsőre megy. mert ha az aki neki tetszik egy hülye tapló milyen marha marad mellette?"
Hát pedig létezik ilyen. Sőt, minden csaj ilyen, mert ha jól néz ki a srác, nem veszik észre, milyen bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!