Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős pasival " kezdeni"? Lehet úgy együtt maradni vele ha nem válik le de én nagyon szeretem? Főleg olyanok véleményét várnám akinek már volt ilyen kapcsolata!
Hagy békén!
Akármilyen rossz a kapcsolat - ELŐSZÖR lépjen ki belőle, és majd UTÁNA boldogítsd!
Hasonló helyzetben voltam én is. Ott a gyerek miatt nem volt válás, vagyis csak költözésnek kellett volna lennie, mert nem voltak házasok. Tudom, hogy szeretett, talán még ma is és nem csak arra voltam jó. Mi jártunk étterembe, céges rendezvényekre engem vitt, ismertem a lányát. Azt hiszem, ezzel bizonyította nekem, hogy mennyire szeretett és én is neked/nektek. Szóval én se bírtam se vele, se nélküle. A mai napig, ha rá gondolok könnybe lábad a szemem. Nagyon nehéz volt elengedni, de megtettem, (már több, mint egy éve) mert ugye az ünnepek...azok mégiscsak nélküle teltek. Tudni, hogy soha nem lehet a tiéd borzasztó, hogy éjjel egy másik nő mellett hajtja álomra a fejét szintén. Több mint két évig voltam vele, anyatigrisként védtem mindenkitől. Pedig sokan megmondták, hogy nem nyerhetek, nem hittem el. Mostmár tudom. Ő sajnos nem volt ilyen őszinte, sokáig azt sem tudtam, hogy gyereke, élettársa van...Szóval sztem lépj ki amíg tudsz. Megéri, megtalálod más mellett a boldogságot. Nyugi, a nagy Ő nem lehet foglalt ;)
Egyébként én mindig megvártam, hogy Ő keressen egy egy szakítás után, nem én rohantam másfél hét után. Az elején nehéz lesz ezt már most megmondom...de ha kell utazz el, csinálj valamit, menj dolgozz külföldön. Távol talán könnyebb felejteni. Rám úgy hatott, mint egy drog és tudom, hogy talán újra tudna úgy. Ezért inkább nem megyek a közelébe többet. Sok sikert, lépj amíg nem késő. Én majdnem összeroppantam, mellette is, nélküle is :) De már jól vagyok!
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!