Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon zavar a kinézetem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar a kinézetem a párom előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már együtt vagyok a párommal 19 hónapja,de csak a 8 hónaptól élünk szexuális életet.

Az a problémám van,hogy serdülö koromban nagyon kövér kislány voltam,de az évek során lefogytam,(most 20 vagyok)van mit rajtam fogni(fogalmazzunk ugy),de a böröm iszonyú ronda lett,a hasamon nagyon megrepedt a bör,nagyon narancsbörös,és hiába masszirozom,kenem,sportolok,nem tünnek el sehogyan:(söt amikor elkezdtem fogyni jobban megjelentek rajtam és még bikinit sem merek felvenni a strandon.

Amikor elkezdtem a párkapcsolatot,akkor ezen görcsöltem,hogy mi lesz ha emiatt meg fog majd utálni a párom,csak az a helyzet,hogy amikor mi szeretkezünk,az mindig este van vagy délután vagy romantikusabb hangulatban,tehát nem látszanak rajtam a csikok,söt fürödtünk együtt is,akkor meg én sem vettem öket észre,de ugylátszik,h ö sem,pedig iszonyuan rondák..és pl villanynál sosem fogok tudni vele szeretkezni,mert szégyenlem magamat,amikor felkapcsolja a villanyt,mindig eltakarom magamat:(DE belegondolok már lassan egy éve szeretkezünk(igaz egy héten csak egyszer tudunk),de eddig nem szólt semmi miatt,pedig olyan pózban is csináljuk ahol én felül vagyok,szóval most hagyjam meg magamnak ezt a titkot,vagy osszam meg vele?de nem szeretném:(segisetek.köszi a válaszokat

2009. ápr. 28. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Bikinit nem kell hordani (anélkül sokkal izgalmasabb vagy) - a fiúdat pedig nagyon nem érdeklik a csíkjaid. Elhiszed, hogy egészen más néznivalókat talált rajtad már régen?

Azt is elhiszed, hogy ezeket szívesen megnézné világosban is? Elhiheted, hiszen a fiúk élete a nézelődés...

Nyugodtan beszéld meg vele, de 99% hogy meg fog nyugtatni: nem a csíkokat nézi rajtad.

Vannak olyan kövér lányok, hogy 10 cm-t lóg a hasuk - mégis találnak párt. Szerinted nekik a párjuk nem látja a hasukat? Csak nem tartja annyira fontosnak.

Szedd össze magad, nagy levegő, beszéld meg vele - és, ha lesz önbizalmad, olyan leszel majd az ágyban is, hogy a fiúd nem fog kiengedni onnan :-)

2009. ápr. 28. 20:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

a párod elég nagy fiú, nem fogyatékos csak pasi, tudja ezeket a dolgokat, úgy tesz mintha nem tudná, de tudja. hidd el.

tudom hogy azt hiszed, hogy hú de jól takargatod, de már rég lebuktál. nem kell emiatt izgulni. mondd el neki azt kész

2009. ápr. 28. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Küldtem neked egy privát üzenetet itt az oldalon, olvasd el, ha van egy kis időd!
2009. ápr. 28. 20:45
 14/14 anonim ***** válasza:
2. vok a segitséget pénzben értettem
2009. ápr. 29. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!