Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon zavar a kinézetem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar a kinézetem a párom előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már együtt vagyok a párommal 19 hónapja,de csak a 8 hónaptól élünk szexuális életet.

Az a problémám van,hogy serdülö koromban nagyon kövér kislány voltam,de az évek során lefogytam,(most 20 vagyok)van mit rajtam fogni(fogalmazzunk ugy),de a böröm iszonyú ronda lett,a hasamon nagyon megrepedt a bör,nagyon narancsbörös,és hiába masszirozom,kenem,sportolok,nem tünnek el sehogyan:(söt amikor elkezdtem fogyni jobban megjelentek rajtam és még bikinit sem merek felvenni a strandon.

Amikor elkezdtem a párkapcsolatot,akkor ezen görcsöltem,hogy mi lesz ha emiatt meg fog majd utálni a párom,csak az a helyzet,hogy amikor mi szeretkezünk,az mindig este van vagy délután vagy romantikusabb hangulatban,tehát nem látszanak rajtam a csikok,söt fürödtünk együtt is,akkor meg én sem vettem öket észre,de ugylátszik,h ö sem,pedig iszonyuan rondák..és pl villanynál sosem fogok tudni vele szeretkezni,mert szégyenlem magamat,amikor felkapcsolja a villanyt,mindig eltakarom magamat:(DE belegondolok már lassan egy éve szeretkezünk(igaz egy héten csak egyszer tudunk),de eddig nem szólt semmi miatt,pedig olyan pózban is csináljuk ahol én felül vagyok,szóval most hagyjam meg magamnak ezt a titkot,vagy osszam meg vele?de nem szeretném:(segisetek.köszi a válaszokat

2009. ápr. 28. 16:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%

Helló, az látszik, hogy önuralmad van, mert lefogytál. Ilyen esetben szerintem nem hülyeség elmenni egy plasztikai sebészeti konzultációra, elég gyorsan megoldják a fölösleges bőr problémáját. Ha vannak csíkjaid, de nem lötyög a bőröd, akkor az teljesen elfogadható egy fiúnak.

A plasztikai sebészet azért elég drága mulatság...

2009. ápr. 28. 16:51
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem lóg a böröm csak nagyon csikos és zavar,de plasztikai sebészetbe meg nem merek belevágni:(
2009. ápr. 28. 16:53
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
hát sztem mond el neki mer egycer muszály el mondanod neki és ha télleg szeret akk megérti és még segit is
2009. ápr. 28. 16:55
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Előző kommentelő vagyok. Egy rakás sebész hirdet ingyenes konzultációt, ami nem kötelez semmire. Kérd ki a véleményét/véleményüket (szerintem legalább hármat keress fel) aztán még mindig dönthetsz úgy, hogy nem fekszel kés alá...
2009. ápr. 28. 16:56
 5/14 A kérdező kommentje:
hát sztem segiten nem tud ö sem rajtam:(
2009. ápr. 28. 16:57
 6/14 anonim ***** válasza:
97%

szerintem is mondd el neki:)

a bőrödre meg esetleg kipróbálhatnád a masszázst az felpezsdíti a vérkeringésed és javíthat a helyzeten 3-4 alkalom után szerintem észrevehető is lesz a változás:)

2009. ápr. 28. 16:57
 7/14 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem meg már rég tudja a dolgot csak nem csinál belőle nagy ügyet. Egy nőn annyi szép dolog van...pont pát csíkon fog fennakadni?

Egyébként ha lebarnulsz az segít a dolgon, de az ilyen csíkokat sosem lehet eltüntetni.

2009. ápr. 28. 17:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
én ugyan fiú vagyok, de a hátamon van csomó ilyen csík a hirtelen növéstől. Sose zavarjon szerintem, ez a legkisebb dolog ami minket zavarhat. Anno kaptam rá valami kenőcsöt attól picit jobb lett a helyzet, talán érdemes ilyesmit keresni dm-ben pl, de véglegesen nem fogod tudni eltüntetni.
2009. ápr. 28. 17:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mondd el neki az egész sztorit, valószínűleg meg fog nyugtatni, hogy nem zavarja különösebben. A fiúk néha egészen más dolgokat vesznek észre a lányokon, mint ahogy azt a lányok gondolják :). Utána nagyobb lesz az önbizalmad a szexben is, és biztos még jobb lesz a kapcsolatotok. Ha valaki szeret valakit, akkor mindenestül szereti, és nem csinál ilyenekből problémát.
2009. ápr. 28. 18:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátomnak az álla meg a háta sebhelyes, de ez engem sose zavart. A barátomhoz tartozik, és imádom őt is, meg a hibáit is. Ezek a dolgok annyira hihetetlenül lényegtelenek :) Szerintem a barátod már régen "észrevette", csak annyira jelentéktelen dolog, hogy meg sem említi. Téged szeret, és Te érdekled, nem pedig a csíkok a pocidon :)

(a bikinit pedig igenis tessék hordani!)

Üdv!

2009. ápr. 28. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!