Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem nagy a korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

Én 23F

Ő 15L

Nagyon szeretem. Szerintem nem sok . Szerintetek ?

2011. okt. 3. 20:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hááát...
2011. okt. 5. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:

Menjen az a THROATFUCK!

HAJRÁ! :D

2011. okt. 5. 19:42
 13/19 anonim ***** válasza:
határeset. a korkülönbség nem sok, csak a kor amiben vagytok, abban még sokminden változik. egyik válaszoló tökéletes példa hogy jól is elsülhet, viszont azér még mégiscsak 15 éves, az még akkor is gyerek. ha szereted nincs mit tenni, egy próbát megér, ha ő is szeret, csak nehogy nagyon megüsd magad, óvatosság nem árt sose, ilyen helyzetben főleg!
2011. okt. 5. 19:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát elég sok... Nem igazán normális...
2011. okt. 5. 20:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Hááát, necces... Én szintén 23 éves vagyok, és egy 17 éves lánnyal jártam. A korához képest érett volt, emellett jó társaság is, néha mégis nagyon érződött a korkülönbség.
2011. okt. 5. 20:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Miert kerdezted a keresztnevem ?
2011. okt. 5. 20:36
 17/19 A kérdező kommentje:
Tényleg szeretem őt. Mindent megtennék érte. És azt mondja h ő is szeret engem .
2011. okt. 5. 20:40
 18/19 anonim ***** válasza:
te pedofil köcsög!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. okt. 5. 22:50
 19/19 anonim ***** válasza:
csak azért kérdeztem,mert 2 napja ért véget egy kapcsolatom,aminél pont így volt a kor. annyi különbséggel,hogy én vagyok a lány.. :) nálunk nem a korkülönbség zavart be,úgyhogy szerintem működhet.
2011. okt. 8. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!