Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem nagy a korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

Én 23F

Ő 15L

Nagyon szeretem. Szerintem nem sok . Szerintetek ?

2011. okt. 3. 20:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
attól függ, mennyire érett a lány. mert van sok lány abban a korosztályban, akik csak menőzni tud, és akkor velószínűleg csak arra kellenél neki, hogy dicsekedhessen a barátnői előtt. ha viszont kedves, normális, és jól el tudsz lenni vele, akkor miért ne? egy próbát megér a dolog.
2011. okt. 3. 21:16
 2/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ok.

Ha jól megértitek egymást...

2011. okt. 3. 21:41
 3/19 Timi: ) ***** válasza:
Nem,ha elég érett agyilag a korához képest egy kapcsolatra és 5 év múlva nem a csajok buli de nélküled korszak jön rá...
2011. okt. 5. 18:30
 4/19 A kérdező kommentje:
érett gondolkodású,egyáltalán nem gyerekes
2011. okt. 5. 18:34
 5/19 anonim ***** válasza:
Pontosan ennyi idősek voltunk, mikor megismertük egymást a párommal. És ennek már 6 éve. Én most 22 vagyok, Ő pedig 30. Még mindig nagyon szeretem, ha nem jobban. Voltak vitáink, de soha nem a korkülönbségből fakadóan. Szóval, ha Ti is annyira passzoltok egymáshoz, mint mi, akkor tökéletesen fogtok működni :)
2011. okt. 5. 18:36
 6/19 anonim ***** válasza:
Ti érzitek,lényegtelen szeritnem,hogy az idegenek mit mondanak.Én csak annyit tudok hozzátenni,hogy én is komoly voltam már 15évesen is(így visszatekintve is),de azért nem hasonlítanám a mostani,22 éves önmagamhoz.Az értékrendem többniyre ugyanaz maradt,de a világról,emberekről alkotott képem nagyon megváltozott.Ezek később befolyásolhatják az emberi kapcsolatokat is.De ha jól működik minden,akkor bármeddig együtt maradhattok.
2011. okt. 5. 18:46
 7/19 anonim ***** válasza:
bocsi,mi a keresztneved?
2011. okt. 5. 18:52
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szereted, akk nem gond :)
2011. okt. 5. 18:58
 9/19 anonim ***** válasza:
12%
hát ez eléggé gáz...
2011. okt. 5. 18:59
 10/19 anonim válasza:
de sok.
2011. okt. 5. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!