Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy nőnek egy párkapcsolathoz?
17:42 Kár, h ilyet a valóságban soha nem látni. Messziről jött ember ugye...
17:46 Ezt már vártam. A topmodelleknél soha nem is próbálkoztam, átlagos (sőt, kifejezetten csúnya) lányoknál viszont jó párszor. Az eredmény ugyanaz, mintha topmodelleknél próbálkoztam volna.
ma 18:00
Tipikus struccpolitika. Mindenhogy megcáfolva az állításod, mások úgy is tudnak csajozni, hogy nem jóképűk és nem gazdagok, most nem tudsz máshogy védekezni, csak hogy rám fogod, hogy hazudok.
Ha a saját szemeddel látnál ilyet, akkor is kitalálnál valami kifogást, hogy igazolhasd magad.
Nem is próbállak tovább meggyőzni, mert itt látom, nem a tények számítanak, hanem az, hogy legyen mivel vigasztalnod magad a sikertelenségedért.
Azt nem mondtam, csak h aki nagyon csúnya, és szegény is, annak nincs. Az pedig igaz is.
Mondjuk igazán jó nőik tényleg csak az olyanoknak vannak.
Egy kiengyensúlyozott, harmonikus kapcsolathoz amire nekem szükségem van:
1. Becsüljön meg, tiszteljen!
2. Bizalom
3. Legyen őszinte, figyelmes, törődjön velem.
4. Éreztesse velem, hogy nő vagyok
5. Amikor "tényleg" szükségem van rá, legyen mellettem
6. Ne felejtse el a fontos dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!