Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, hogy valahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy valahogy "elfelejtessem" vele a nagy exét?

Figyelt kérdés

A kérdés kicsit hülyén van feltéve, de a lényeg benne van.

A történet a következő.

16 évesen összejött egy lánnyal,akivel kisebb-nagyobb megszakításokkal 2és fél évig voltak együtt.

A barátom elég hűtlen volt vele, nem bírt a farkával, ezért szakítottak sokszor, meg a sok pia miatt.

Nem tudom pontosan mennyi idő telt el a végleges szakításuk és köztem,de ez legalább egy év... de még ma is hallok róla...és nagyon zavar... :(

Tudom,hogy első,hatalmas szerelem,de az az érzésem,hogy soha nem kerülhetek olyan helyre a szívében,mint az a lány. Pedig hozzám hűséges!

De sokszor mondta, hogy "hát,mi annyiszor szakítottunk azalatt,mint te egész életedben fogsz..."

meg

"hát mikor összejöttünk mindenki mondta hogy hogy járhatok vele,de annyira kikupálódott,hogy aztán már mindenki meg akarta dugni..most meg modellkedik.."

és

"hogy én mennyit sírtam a haveromnak miatta..."

Fogalmam sincs,hogy mit tehetnék...

Előfordult az is,hogy az albérletben a lakótársamnak szerelmi gebasza volt és ő úgy próbálta kirángatni belőle,hogy erről a lányról és az akkori érzéseiről beszélt neki...

Annyira rossz:(

2011. okt. 3. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Én otthagynám ezt a srácot...és keresnék egy férfit!
2011. okt. 3. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
neked meg minek kell egy olyan pasi aki fűvel-fával csalt a "nagy szerelmét"-rád akkor milyen sors vár belegondoltál??-,plusz piál,és még neked is a csajról beszél???????????????????????????????????????????????
2011. okt. 3. 15:51
 3/3 anonim ***** válasza:
2011. okt. 3. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!