Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek az alábbi helyzetben? Jogos-e a reakcióm vagy túlreagálom a dolgot?
Elsősorban urak válaszát várnám az alábbi kérdésre, de természetesen hölgyek véleményét is szívesen fogadom, hogy fordított esetben miként vélekednének?
Párommal végzős egyetemistaként egy új építésű kollégiumban lakunk immáron 5. éve. Az eljegyzés korábban megtörtént, köztünk minden rendben. Párom eléggé naiv természet és van néhány közeli – köztük fiú – barátja is. A múltkor viszont az egyik kérdése gerjesztett némi vitát közöttünk.
1, Mit szólnék ahhoz, hogy ha én elutazom, akkor valamelyik barátnője ott aludna?
2, Illetve zavarna-e, ha távollétemben valamelyik fiú ismerőse ott aludna?
Az első kérdésre igennel feleltem, de az utóbbi kérdésre meglehetősen nyersen reagáltam, holott véleménye szerint teljesen normális dolog lenne.
Az tudni illik a helyzet megértéséhez, hogy
- a kollégium egyedi biztonsági rendszerű, kártyás, regisztrációs beléptetőrendszerrel
- ismerjük régóta (!) az ott dolgozókat
- éjszakai vendégfogadás esetén formanyomtatvány kitöltése szükséges mindkét ottlakó beleegyezésével.
Főleg ez utóbbi két tényező miatt „akadtam ki” és mondtam neki, hogy a 2. kérdést fel sem lett volna szabad tennie, mert mit gondolnának rólunk, ha látnák, hogy a menyasszonyom szobájából egy idegen férfi jön ki reggel.
A fentiek függvényében kérném a kedves válaszolók véleményét. Jogos elvárásom, hogy ne aludjon a szobánkban más férfi vagy én reagálom túl a dolgot?
Köszönöm mindenkinek, aki megosztja véleményét.
26 /F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!