Az én "kötelességem" és csak túlreagálom? Valaki hasonló helyzetben volt már?
Gyerekes napokon menj és pihenj, szórakozz, fodrász, manikűr, masszázs. Mondd, hogy az ő érdekükben van, hogy jól ki tudják használni azt a kevés időt, amit együtt tudnak tölteni.
Nem értem, minek jöjjön a gyerek egyáltalán, ha az apja nem tölt vele semmi időt. Szerintem tök felesleges csak az illem kedvéért elhozni. Maradhat otthon, ott is jobb neki.
Azt se értem, te vajon mit akarsz egy ilyen embertől, aki igy viselkedik a saját gyerekével és a "szerelmével". Már bocs, de két lábbal rúgnám ki. Ha neked jó, hogy a te gyerekeddel is pont igy fog bánni, hát a te dolgod...
Azért én megkérdezném a helyedben a párodat: a bébiszitterkedésért mi jár???Hány ft-os órabérben vagy??
Ha nincs éppen veletek a kislány..kezdj el beszélni a pároddal arról, hogy ez téged zavar, vagy mi az ami nagyon zavar.
Vagy csináld azt hogy külön programot csinálsz magadnak ha jön a kislány.Foglalkozzon ő is vele,ne csak mindig te pesztráld...és ne sofőrködj folyton, egy kis séta nem árt..Engem nagyon zavarna és szólnék neki, amikor nincs ott a kislány.De kiverné nálam a biztosítékot az is hogy megvetet mindenfélét veled/veletek a kislány és pár perc múlva meg már nem kell neki.Látszik milyen nevelést kap otthon..vagy csak lehet hogy téged nem kedvel!Néha csinálj magadnak saját lefoglaló programot!
Kitartás!
Nem értem az ilyen nőket, mit Te.
Én kb. a második alkalom után kinyitottam volna a számat, és nem hagynám, hogy hülyére vegyen akárki is.Nem vagy a gyerek csicskája, az apjához jár, nem hozzád, és ha kiveri a cirkuszt, hogy nem jön többet, hát ki bánja,annál jobb.Ha apukának fontosabb a sörös üveg, akkor viselje a következményeit.
Azt is hozzátenném ,hogy azon is el kéne gondolkoznod, hogy vajon normális-e hogy a férjednek reggel az első gondolata a sörözés...Így a leírásod alapján egyenes úton halad az alkoholizmus felé (nem elég hogy amúgy is egy tróger)
Az a durva hogy egyáltalán felmerül benned hogy ez a te "kötelességed", jobb családokban a házimunkát is közösen végzik, nemhogy ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!