Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből békülés?
Figyelt kérdés
a barátnőmmel szakítottunk, és nekem nagyon szarul esett mert ok nélkül szakított velem "mert nem szeret és megváltoztam" (nem változtam meg mellesleg) és ő elvileg már elfelejtett és tesz rám... mindezt oknélkül... annyira hiányik :/ majdnem felvágtam az ereim emiatt de rájöttem nem ér ennyit ez az egész, de nem tudok rajta túltenni, még mindig nagyon szeretem :/ 16/F2011. okt. 2. 20:53
1/5 anonim válasza:
Te ismered őt. De szerintem ne pazarold rá az időd.
2/5 anonim válasza:
eldobtad volna az életed egy lányért?!tudod nagyon fiatal vagy még ne vedd sértésnek de lehet még nem is tudod igazán mi a szerelem.Békülni akarsz még te?..ne alázkodj meg előtte mert még jobban magadra "haragítod"hagyd ha menni akar jobbat úgy sem tehetsz.az életed amit kaptál ajándék ne dobd el ilyen kis piti problémák miatt.:)
3/5 anonim válasza:
ne legyéé öngyi b@szom a szádat, annyi lány szaladgál az utcán, neked miért pont ez az 1 kell???? Hidd el találsz jobbat, nem ér annyit az egész
4/5 anonim válasza:
Majd elmúlik a fájdalom amikor másik nőbe leszel szerelmes!!!Neked hazudtak a szakítás okáról...ezt tisztán lejön...ezt nem gyengén rád fogták...
Ne búslakodj!Sokat kell még megdöntened!!! :)
5/5 anonim válasza:
ne legyél öngyilkos, hogy álljon beléd keresztbe a f@szom, nem lehetsz ekkora csillámfaszpóni, b@sszá meg egy másikat azt csőő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!